Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Η εμφάνισή τους στα βραβεία NAACP και το μήνυμα που έστειλαν σε όλο τον κόσμο

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex τιμήθηκαν με το βραβείο President’s για το έργο τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με αφορμή την βράβευσή τους στα βραβεία NAACP Image Awards για το έργο τους στο Archewell Foundation.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex τιμήθηκαν με το President’s Awards και επέλεξαν για την περίσταση outfits από δημοφιλείς Αφρομαρικανούς σχεδιαστές. Η Meghan φόρεσε ένα αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα σε μπλε απόχρωση του σχεδιαστή Christopher John Rogers με ένα σκίσιμο στο πλάι και ουρά ενώ ο πρίγκιπας Harry φόρεσε ένα κοστούμι του Ozwald Boateng.

Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και ξεκίνησε τον ευχαριστήριο λόγο του δηλώνοντας τη στήριξή του στον ουκρανικό λαό ενώ παρουσιάσαν και το νέο βραβείο του οργανισμού, το ‘Archewell Digital Civil Rights Award’ που θα τιμά τους ηγέτες που εργάζονται για να εξελίξουν τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα.

"Όσο ο αγώνας για δικαιοσύνη παραμένει, ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε αυτή την πορεία στον διαδικτυακό κόσμο, ένα μέρος όπου το μίσος και οι διακρίσεις πυροδοτούνται διαρκώς" είπε ο Harry και η Meghan συμπλήρωσε "αυτή είναι μια εποχή του κινήματος της διαδικτυακής δικαιοσύνης. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το NAACP και εσάς για να μεταφράσουμε τις ζωτικές προσπάθειες όσων ήρθαν πριν από εμάς μπροστά στις μοντέρνες προκλήσεις που θα συναντήσουμε μπροστά μας. Η μαμά μου είναι σήμερα εδώ μαζί μας και όλοι νιώθουμε πολύ περήφανοι. Ευχαριστούμε".

Διαβάστε Επίσης