Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle | Γιατί οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια είναι πλέον χειρότερες από ποτέ

Ένα χρόνο μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν την αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey όπου σήμανε και την συναισθηματική απομάκρυνσή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν αποκαλύψει τότε ότι δεν έχουν επικοινωνία με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η Meghan είχε πει ότι η Kate Middleton την είχε κάνει να κλάψει την εβδομάδα διοργάνωσης του γάμου της, ενώ οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο Παλάτι την είχαν οδηγήσει σε αυτοκτονικές σκέψεις. Το ζευγάρι είχε πει ότι δεν δεχόταν καμιά βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια ενώ ένα στενό μέλος είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια για το παιδί που περίμεναν, χωρίς να αναφερθούν στο όνομα.

Ένα χρόνο μετά τη συνέντευξη κι ενώ ο πρίγκιπας William είχε δηλώσει ότι ΄δεν είμαστε μια οικογένεια ρατσιστών' και πως δεν έχει μιλήσει με τον αδελφό του, ο Harry επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι συζητήσεις με τον αδελφό του δεν υπήρξαν παραγωγικές. Παρά το γεγονός ότι συναντήθηκαν από κοντά δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους να αναφέρουν ότι "έχουν πολλά να λύσουν” πριν συμφιλιωθούν.

Διαβάστε Επίσης

Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση του Harry με τον πατέρα του και παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε μιλήσει με τον μικρό γιο του, η σχέση τους χάλασε πάλι όταν ο Harry είχε κάνει μια δημόσια δήλωση σχετικά με το σκάνδαλο που βαραίνει τον στενό συνεργάτη του πατέρα του και CEO του φιλανθρωπικού οργανισμού του.

Η βασιλική οικογένεια προσπαθεί, εντούτοις, να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα social media ανταλλάσσοντας ευχές με τον δούκα και την δούκισσα του Sussex σε κοινωνικές και οικογενειακές περιστάσεις, όπως στα γενέθλια του Archie αλλά και στη γέννηση της Lilibet Diana. Ο Κάρολος, μάλιστα, είχε γράψει σε άρθρο του στο Newsweek ότι είναι περήφανος για τον Harry και το έργο σχετικά με την κλιματική αλλαγή: "Σαν πατέρας είμαι περήφανος που οι γιοι μου αναγνώρισαν αυτή την απειλή. Και ο μικρότερος γιος μου, ο Harry, έχει με πάθος αναδείξει την επιρροή της κιλματικής αλλαγής, ειδικά σε σχέση με την Αφρική” είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης με το Harry.

Η βασιλική οικογένεια έχει δώσει χώρο και χρόνο στον Harry και την Meghan για να προσαρμοστούν στη ζωή εκτός Παλατιού, αλλά περιμένει -όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα- να κάνουν εκείνοι το πρώτο βήμα για να έρθουν πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια. Κάτι που φαίνεται ότι ο Harry δεν είναι έτοιμος ακόμα να κάνει, αφού μετά τη δήλωσή του ότι δεν νιώθει ασφαλής να ταξιδέψει στην Αγγλία με την οικογένεια του, ουσιαστικά πέταξε τη μπάλα στον William και τον Κάρολο, υπονοώντας ότι πρέπει εκείνοι να ταξιδέψουν στην Αμερική εάν θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την Lilibet Diana.

Διαβάστε Επίσης