James Middleton | H ανάρτηση για την "απίστευτη αδελφή" του, Kate Middleton

O αδελφός της δούκισσας του Cambridge μοιράστηκε τις σκέψεις του για την Παγκόμια Ημέρα της Γυναίκας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O James Middleton έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις "απίστευτες γυναίκες" της ζωής του,

Ο αδελφός της δούκισσας του Cambridge που συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις για να στηρίξει το έργο του για την προστασία και την φροντίδα των ζώων, έγραψε στο Instagram του: "Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας μέσα από την αγάπη μας για τα σκυλιά γιατί είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών επίσης", ανέφερε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της συζύγου του, Alizee Thevenet, να ταίζει με το μπιμπερό ένα μωρό κατσικάκι ενώ γύρω της είναι τα σκυλιά της.

"Είμαι τυχερός να είμαι περιτριγυρισμένος από απίστευτες γυναίκες, τη σύζυγό μου, τη μητέρα μου, τις αδελφές μου, τις φίλες μου, τις συναδέλφους μου και πολλές ακόμα που με εμπνέουν κάθε μέρα", έγραψε αναφερόμενος τόσο στην Kate Middleton που μια μέρα θα γίνει βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και στην μητέρα του, Carole, και την αδελφή του, Pippa.

Ο James Middleton είχε στο παρελθόν αποκαλύψει πόσο πολύ στήριξη βρήκε στην οικογένειά του ενώ πάλευε για χρόνια με την κατάθλιψη. Μετά από μια επίσκεψη σε κλινική αποφάσισε να περάσει ένα χρόνο κάνοντας θεραπεία, πολλές φορές μαζί με την οικογένειά του, αλλά και την Kate Middleton: "Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί τους βοήθησε να με καταλάβουν και πως λειτουργεί το μυαλό μου. Και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο η θεραπεία βοήθησε γιατί η οικογένειά μου δεν χρειάστηκε να μου πει ‘τι πρέπει να κάνουμε’. Απλά το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να έρθουν και να ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν".

Ο James που πλέον ζει μια ευτυχισμένη καθημερινότητα με τη σύζυγό του και τα σκυλιά τους, πέρυσι είχε κάνει δώρο στην Kate, τον William και τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis ένα κουτάβι, cocker spaniel, που είχε γεννήσει η σκυλίτσα του, Luna.

Διαβάστε Επίσης