"Ο κόσμος δεν σου χρωστάει κάτι" | Η Kate Winslet μιλάει στις νέες ηθοποιούς μετά από ένα χρόνο απουσίας από την υποκριτική

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε γιατί έκανε διάλειμμα από την υποκριτική για ένα χρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Winslet άφησε με το στόμα ανοιχτό κριτικούς και κοινό με την ερμηνεία της στη σειρά ‘Mare of Easttown’ και μετά αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Ένα χρόνο μετά, έδωσε μια συνέντευξη και εξήγησε γιατί πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει. Όπως είπε η βραβευμένη με Emmy και Όσκαρ ηθοποιός στο Variety: "Έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να είμαι με την οικογένειά μου και να επανέλθω από το Mare of Easttown. Ήταν καλό να έχω χρόνο να επαναλειτουργήσω. Αλλά αγαπώ τη δουλειά μου και είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω".

Όπως είπε η ηθοποιός "για έναν ηθοποιό δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να είναι σε ένα δωμάτιο με άλλους ηθοποιούς. Λαχταράω για αυτό πάλι. Αλλά έχω μια στοίβα πράγματα για αυτή τη χρονιά και είμαι ενθουσιασμένη". Φέτος θα συνεργαστεί με την Andrea Riseborough για την οποία είπε πως "πάντα θαύμαζα τη δουλειά της, είναι εντελώς διαφορετική, αληθινή και πειστική σε ό,τι κάνει. Την βρίσκω καθηλωτική κάθε φορά. Είναι ανεπιτήδευτη και πολύ αστεία. Το Death of Stalin είναι το αγαπημένο στο σπίτι μας. Αληθινά ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της".

Η Winslet πρόσθεσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί και με την Helen Mirren με την οποία είχαν κάνει μαζί μια μόνο σκηνή στην ταινία ‘Collateral Beauty’ το 2016: "Θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο μαζί της σε κάτι. Δεν υπάρχει κανείς σαν εκείνη. Είναι δυνατή και καθηλωτική σε ό,τι κάνει".

Όσο για το τι θα συμβούλευε τις νέες ηθοποιούς μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στο επάγγελμα, η Winslet λέει πως "δεν πρέπει να περιμένεις ότι ο κόσμος σου χρωστάει κάτι για το οποίο δεν έχεις εργαστεί σκληρά να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Δεν θα σου δοθεί στο πιάτο. Απλά συνέχισε να πειραματίζεσαι και να εξασκείσαι ακόμα κι αν είναι στο σπίτι. Μην ασκείς την υποκριτικής μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αυτό που κάνει είναι να σου δείχνει τις εκφράσεις του προσώπου σου. Αλλά είναι πιο σημαντικό να ξεκινάς από μέσα σου. Προσπάθησε να μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου εάν δεν πάρεις έναν ρόλο που ήθελες πολύ, απλά συνέχισε" είπε και τόνισε "μην κοιτάς την εμφάνισή σου, θα σε κάνει περισσότερο ανασφαλή και θα διασπάσει την προσοχή σου. Απλά απόλαυσέ το. Η υποκριτική είναι χαρά και απόλαυση. Απλά συνέχισε να απολαμβάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις".

Διαβάστε Επίσης