Πρίγκιπας William- Kate Middleton | Έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στον ουκρανικό λαό

Νέο βίντεο δείχνει τον δούκα και τη δούκισσσα του Cambridge να βοηθούν τους εθελοντές που στέλνουν δωρεές στην Ουκρανία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν εκφράσει την προσωπική τους στήριξη στον ουκρανικό λαό μετά τη ρωσική εισβολή και πλέον το δηλώνουν και έμπρακτα στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια στην χώρα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν στο Ουκρανικό Social Club στο Λονδίνο και βοήθησαν τους εθελοντές να συσκευάσουν και να στείλουν δωρεές στον ουκρανικό λαό που κρύβεται τόσες μέρες στα καταφύγια. Το ζευγάρι εκπροσωπόντας τη βασιλική οικογένεια συζήτησε με τους εθελοντές και έμαθε για όλες τις δράσεις στην Αγγλία που στηρίζουν τους Ουκρανούς που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα 14 μέρες μετά την ρωσική εισβολή. Ο Kate και ο William δημοσίευσαν ένα βίντεο από την επίσκεψή τους στο κέντρο που συγκεντρώνει φάρμακα, βρεφικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Kate επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα μπλε Alexander McQueen πουλόβερ στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας και μαύρο Jigsaw παντελόνι και έδωσε στους εθελοντές μπάρες δημητριακών που φτιάχτηκαν στο Kensington Palace. Τόσο η Kate όσο και ο William φορούσαν κονκάρδες με την ουκρανική σημαία στο πέτο τους δείχνοντας την αλληλευγγύη τους στην Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με τους εθελοντές, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι τα παιδιά του, George, Charlotte και Louis ρωτούν συνέχεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στο σχολείο τους. "Τα δικά μας έρχονται σπίτι και ρωτούν για αυτό. Είναι κάτι που συζητούν με τους φίλους τους στο σχολείο" είπε ο William και τόνισε ότι στηρίζουν όσο μπορούν τον ουκρανικό λαό μέσα και από τους δικούς τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Διαβάστε Επίσης