Από το Emily in Paris στο The Crown | Ο νέος ρόλος της Philippine Leroy-Beaulieu

Η "Sylvie" του "Emily in Paris" επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην έτερη δημοφιλή σειρά του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Philippine Leroy-Beaulieu γνώρισε τη διεθνή επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή της στη επιτυχημένη σειρά του Netflix "Emily in Paris". H "Sylvie", όπως είναι το όνομα της ηρωίδας της, ετοιμάζεται να μεταπηδήσει σε μία άλλη δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας: το "The Crown"

Διαβάστε Επίσης

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Γαλλίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό You όπου δήλωσε για τη συμμετοχή της στη σειρά που καταγράφει τα γεγονότα στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ:  "Ήταν ένας μικρός ρόλος, αλλά ήταν μία διασκεδαστική εμπειρία και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που συμμετείχα. Κάθε επεισόδιο είναι σαν να γυρίζεται ένα μικρό φιλμ. Και είναι εξαιρετικά καλογραμμένο"

Αν και η Leroy-Beaulieu δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο ρόλος που της ανατέθηκε, η Mail on Sunday πιθανολογεί στο ρεπορτάζ της ότι η ηθοποιός θα εμφανιστεί ως η Monique Ritz, χήρα του Charles Ritz, η οποία πούλησε το διάσημο ξενοδοχείο της στο Παρίσι στον Mohamed Al Fayed το 1979. Οι σκηνές αποτελούν πιθανότατα μέρος της αφήγησης που αναφέρεται στον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana και του γιου του Al Fayed, Dodi, σε θανατηφόρο τροχαίο το 1997, αφού αποχώρησαν από το ξενοδοχείο. 

Πηγή: madamefigaro.gr