Will Smith | H φωτογραφία με την πρώην συζυγό του, Sheree Zampino, μετά τα Όσκαρ

Πως αντέδρασε η πρώην γυναίκα του στο χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός στον Chris Rock.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά το viral χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock με αφορμή το προσβλητικό αστείο που έκανε ο κωμικός ηθοποιός στη σύζυγο του σταρ, Jada Prinkett Smith, φαίνεται ότι η βραδιά των Όσκαρ συνεχίστηκε κανονικά και σε εορταστικούς τόνους.

Ο Smith μάλιστα γιόρτασε τη βράβευσή του με το πρώτο του Όσκαρ και σύμφωνα με δημοσιεύματα διασκέδασε χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με την Jada στο after party. Ο σταρ συναντήθηκε, μάλιστα, και με την πρώην σύζυγό του, Sheree Zampino, με την οποία πόζαρε για μια φωτογραφία μαζί με το Όσκαρ του.

Ο ηθοποιός και η Zampino ήταν παντρεμένοι από το 1992 έως το 1995 κι έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον 29χρονο σήμερα Trey Smith. Η Zampino ανέβασε στο Instagram της τη φωτογραφία της με τον Will να κρατάει το Όσκαρ του κι έγραψε στη λεζάντα "Επική νύχτα. Συγχαρητήρια και πάλι, όταν ένας κερδίζει, κερδίζουμε όλοι” και μοιράστηκε κι ένα βίντεο που δείχνει όλη την οικογένεια του Smith, μαζί και με την μητέρα του ηθοποιού, Adrienne Banfield Norris.

Μετά το διαζύγιό του με τη Zampino το 1995 ο Smith γνώρισε τη Jada, με την οποία παντρεύτηκε τελικά δύο χρόνια μετά ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Jade. Δύο χρόνια μετά απέκτησαν και την κόρη τους, Willow.

Η βράβευση του ηθοποιού με το πρώτο του Όσκαρ επισκιάστηκε από το χαστούκι που είχε δώσει προηγουμένως στον Chris Rock επί σκηνής, όταν ο κωμικός έκανε προσβλητικό αστείο για τη σύζυγό του. "Μη βάζεις το όνομα της γυναίκας μου στο στόμα σου” του είπε ενώ αργότερα έγραψε μια δημόσια απολογία όπου ζητούσε συγγνώμη από τον Rock για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε Επίσης