Sharon Tate | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της με μπικίνι που ανακαλύφτηκαν σε γκαράζ στην Καλιφόρνια

Μια σειρά από φωτογραφίες της που είχε τραβήξει ο σύζυγος της συγκατοίκου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια σειρά από φωτογραφίες της Sharon Tate με μπικίνι ανακαλύφτηκαν σε ένα γκαράζ σπιτιού στην Καλιφόρνια και δείχνουν την καλλονή να ποζάρει στον κήπο του συζύγου της συγκατοίκου της.

Οι φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί τον Μάιο του 1964 δείχνουν την τότε 21χρονη ηθοποιό να χαμογελά και να χαλαρώνει κάνοντας ηλιοθεραπεία, πέντε χρόνια πριν δολοφονηθεί από τα μέλη της συμμορίας του Charles Manson ενώ ήταν 8 μηνών έγκυος.

Η Ashley Miller Cabrejas, θετή κόρη του Donald Hagen -που είχε παντρευτεί το 1964 την Laurie,την πρώτη του γυναίκα και συγκάτοικο της σταρ- είχε ανακαλύψει τις φωτογραφίες το 2017. "Ήταν στο γκαράζ μας για χρόνιο μέχρι που τις βρήκα ενώ ξεκαθάριζα τα πράγματά του” είχε πει η Cabrejas για τις φωτογραφίες εξηγώντας ότι ήταν "συνηθισμένες φωτογραφίες της από την εποχή πριν γίνει διάσημη”.

Τότε, η Tate είχε μόλις ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα για να χτίσει μια καριέρα στην υποκριτική και πήγαινε σε πολλές auditions. Όταν δολοφονήθηκε το 1969, είχε γίνει γνωστή ενώ ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Roman Polanski.

Σύμφωνα με την Cabrejas, o Hagen είχε πολλές φωτογραφίες με γυναίκες: "Ο Don και η Sharon είχαν μια φυσιολογική σχέση που έχει η συγκάτοικος με τον σύντροφο της συγκατοίκου. Είδα όλες τις φωτογραφίες του. Ανακάλυψα ότι ήταν γυναικάς” είπε για τον πατριό της που έφυγε από τη ζωή το 2017 μετα από μάχη που έδινε με άνοια.