Η Joan Collins δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική

Μετά τη δήλωση της Jane Seymour ότι είναι η μόνη στο Hollywood που δεν έχει κάνει αισθητική επέμβαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Joan Collins απάντησε στις δηλώσεις τις επί πολλά χρόνια φίλης της, Jane Seymour, που είχε ισχυριστεί πρόσφατα ότι είναι η μόνη ηθοποιός στο Hollywood που δεν έχει κάνει ποτέ αισθητική επέμβαση.

Η 88χρονη σταρ έγραψε στο Instagram της ότι η Seymour δεν είναι η μόνη, αφού και η ίδια είναι μία από τις πολλές ηθοποιούς που δεν έχει παρέμβει ποτέ στην εξωτερική της εμφάνιση. "Είμαι ακόμα μια ηθοποιός στο Hollywood που δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική. Υπάρχουν πολλές σαν εμάς”, εξηγώντας ότι κάποια στιγμή είχε κάνει botox στο μέτωπο και πόνεσε πολύ.

Η Seymour παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι έχει κάνει επεμβάσεις, πρόσφατα επέμεινε ότι δεν έχει κάνει τίποτα. "Είμαι ασυνήθιστη στο Hollywood γιατί δεν έχω κάνει πλαστικές, ξέρω ακόμα μια ηθοποιό που δεν έχει κάνει, η οποία μπορεί βέβαια να έχει κάνει τώρα κάτι. Ένιωθα πως σαν ηθοποιός έπρεπε να έχω όλα τα σημεία μου να κινούνται. Και είμαι σε μια φάση στη ζωή μου που δεν έχει σημασία το να φαίνεται τέλειος, αλλά το να παίζεις ένα χαρακτήρα”.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr