Γιατί δεν παρευρέθηκαν οι βρετανοί royals στο γάμο του Brooklyn Beckham;

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge απέρριψαν την πρόσκληση, ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν ήταν καν καλεσμένοι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο (9/4) σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Φλόριντα, παρουσία πολλών A-list stars. Φίλοι και συγγενείς των Beckhams ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για να τιμήσουν την ιδιαίτερη ημέρα του νεαρού ζευγαριού.

Στην λίστα των προσκεκλημένων από την πλευρά του γαμπρού βρέθηκαν οι βρετανοί royals, αφού τόσο ο David, όσο και η Victoria διατηρούν στενές σχέσεις με το Παλάτι. Μάλιστα, ο πρίγκιπας William, όπως επίσης και ο πρίγκιπας Harry συμπεριέλαβαν την οικογένεια Beckham στους καλεσμένους των δικών τους γάμων το 2011 και 2018 αντίστοιχα.

Όμως, ούτε ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, ούτε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν το παρόν στην υπερπολυτελή τελετή στο Palm Beach. Κοντινή πηγή των  Beckhams ανέφερε στην βρετανική Daily Mirror ότι η ρήξη μεταξύ των δύο αδερφών, έβαλε σε δίλημμα τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή για το ποιόν από τους δύο πρέπει να καλέσει.  Τελικά ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton υπερίσχυσαν λόγω της μακρόχρονης φίλιας που διατηρεί ο David με τον πρίγκιπα, ενώ οι Sussexs φαίνεται πως έμειναν εκτός των καλεσμένων.

Το βασιλικό ζεύγος, ωστόσο, απέρριψε την πρόταση και δεν παραβρέθηκε στο γάμο του Brooklyn και της Nicola. Μια αιτιολογία της απουσίας τους θα μπορούσε να είναι ότι η τέλεση του μυστήριου πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, με την ημέρα μνήμης του αείμνηστου πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου του 2021.

Διαβάστε Επίσης