Οι ηθοποιοί που θα μπορούσαν να υποδυθούν την Kate Middleton στον 6ο κύκλο του "The Crown"

Η τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix θα μας δώσει μία ιδέα από τους σύγχρονους royals.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν ο δημιουργός Peter Morgan είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε η σειρά "The Crown" να φτάσει μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα της αποχώρησης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από το Παλάτι, εξαιτίας του ότι δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια ώστε να μπορεί να διερευνήσει πιο βαθιά το τι συνέβη, πληροφορίες θέλουν την 6η σεζόν να μας παρουσιάζει την Kate Middleton.

Διαβάστε Επίσης

Με τον πέμπτο κύκλο να βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων και την ημερομηνία της πρεμιέρας να έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2022, ο Morgan ήδη έχει σχεδιάσει το τι θα εξελιχθεί στη συνέχεια. Πιο αναλυτικά, αφού παρακολουθήσουμε τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη βασιλική οικογένεια και τη χειρότερη χρονιά της βασίλισσας Ελισάβετ, θα παρακολουθήσουμε επίσης το δυστύχημα της πριγκίπισσας του λαού, με τον 6ο κύκλο να μας παρουσιάζει τη γνωριμία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στο πανεπιστήμιο. Ακόμα κι αν πρόκειται για έναν μικρό ρόλο, ποια θα μπορούσε να υποδυθεί τη δούκισσα του Cambridge; Παρακάτω θα βρείτε τις επιλογές μας.

Kate Middleton casual outfits

Allison Williams

Η εξωτερική ομοιότητά τους είναι φανερή, σε σημείο που η πρωταγωνίστρια της σειράς "Girls" είχε υποδυθεί τη δούκισσα του Cambridge σε ένα χιουμοριστικό βίντεο. Επιπλέον, η κομψότητα της φυσιογνωμίας της θα ταιριάξει τέλεια με εκείνη της Middleton. 

Allison Williams

Kaya Scodelario

Η πανέμορφη Βρετανίδα ηθοποιός μοιάζει αρκετά στην Kate Middleton σε σημείο που θα μπορούσε να είναι η μικρή της αδερφή. Δεν συμφωνείτε;

Kaya Scodelario

Daisy Edgar - Jones

Με την καριέρα της να έχει απογειωθεί χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά Normal People και την ταινία Where the Crawdads Sing, η Jones θα ήταν μια καλή επιλογή για τον ρόλο της δούκισσας. 

Daisy Edgar - Jones

Annasophia Robb

Όσο κι αν με μία πρώτη ματιά δεν μπορείτε να βρείτε ομοιότητα, αν τη φανταστείτε με αλλαγμένα τα μαλλιά της, ίσως αλλάξετε γνώμη. 

Annasophia Robb

Jessica Brown Findlay

Πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση που ταιριάζει με εκείνη της δούκισσας του Cambridge, το γεγονός πως έχει στο βιογραφικό εμπειρία από άλλη δραματική σειρά εποχής - βλ. Downton Abbey -  να λειτουργήσει υπέρ της. 

Jessica Brown Findlay

Διαβάστε Επίσης