Πρίγκιπας William-Kate Middleton | H εμφάνιση με τα παιδιά τους στην εκκλησία για το Πάσχα των Καθολικών

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκαν με όλη τη βασιλική οικογένεια στην εκκλησία St.George του κάστρου του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton εμφανίστηκαν μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια στην εκκλησία St.George του κάστρου του Windsor για τη λειτουργία την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φωτογραφήθηκαν έξω από την εκκλησία μαζί με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και τη πριγκίπισσα Charlotte που για πρώτη φορά συνόδευσαν τους γονείς τους για την πασχαλινή λειτουργία.

Πρίγκιπας William-Kate Middleton | H εμφάνιση με τα παιδιά τους στην εκκλησία για το Πάσχα των Καθολικών

H Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο παλτό της Emilia Wickstead που είχε φορέσει και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Λουξεμβούργο το 2017 και το συνδύασε με γόβες στην ίδια απόχρωση, ένα παστέλ clutch τσαντάκι και στέκα σε μπλε απόχρωση. Η 6χρονη Charlotte φόρεσε ένα φόρεμα στις ίδιες αποχρώσεις με τη μητέρα της, γαλάζιο καλσόν και μια μπλε ζακέτα.

βασιλικη οικογενεια

Μαζί τους ήταν και ο πρίγκιπας Edward με την δούκισσα του Wessex, Sophie, και τα παιδιά τους, Lady Louise Windsor και James, Viscount Severn, o Mike και η Zara Tindall αλλά και ο Peter Philips με τα παιδιά του Isla και Savannah και την πριγκίπισσα Ευγενία.

βασιλικη οικογενεια

Φέτος, στην λειτουργία δεν πήγε η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι πήγε μόνη της σε μια μικρή εκκλησία που υπάρχει μέσα στο κάστρο του Windsor. Η 96χρονη μονάρχης δεν είχε παραβρεθεί ούτε στην λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης όπου παραδοσιακά πηγαίνει για το 'Royal Maudy' όπου τιμά με ειδικά νομίσματα τους ανθρώπους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις κοινότητές τους.

Διαβάστε Επίσης