Πρίγκιπας Harry | Η ξεχωριστή σχέση που έχει με τη βασίλισσα και οι προσπάθειές του να της γνωρίσει τη Lilibet

Ο δούκας του Sussex μίλησε για την πολυαναμενόμενη συνάντηση της κόρης του με την βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν φύγει από την Αγγλία πριν γεννηθεί η κόρη τους, Lilibet Diana, και από τότε δεν έχουν επιστρέψει οικογενειακώς στο Παλάτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δει την δισέγγονή της με την οποία μοιράζεται το ίδιο όνομα, αφού το Lilibet είναι το χαιδευτικό της, μόνο μέσα βιντεοκλήσης. Ο δούκας του Sussex πρόσφατα μίλησε σε μια συνέντευξή του για την επιθυμία του να συστήσει στη γιαγιά του από κοντά την Lili αλλά και να δώσει την ευκαιρία στον Archie να την ξαναδεί.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Today όπου μίλησε με αφορμή το ταξίδι του στην Ολλανδία για τα Invictus Games, δεν ξέρει ακόμα πότε θα ταξιδέψει με τα παιδιά τους στην Αγγλία αλλά προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα. "Δεν ξέρω ακόμα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Τα θέματα ασφαλείας και όλα τα άλλα. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να το κάνω εφικτό, ξέρετε, ώστε να πάω τα παιδιά μου για να την γνωρίσουν" είπε.

Ο Harry και η Meghan ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο –πριν πάνε στην Ολλανδία- για να συναντήσουν τη βασίλισσα, μια επίσκεψη που έγινε υπό άκρα μυστικότητα. "Ήταν πολύ ωραία που την είδα" είπε ο Harry εξηγώντας πως "ήταν ωραία που την είδα σε πλαίσια ιδιωτικότητας". Όπως εξήγησε "έχουμε μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Μιλάμε για πράγματα που εκείνη δεν μπορεί να τα συζητήσει με κανέναν άλλο".

Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι αυτό που αγαπάει περισσότερο στη βασίλισσα είναι "η αίσθηση του χιούμορ της και η ικανότητά της να δει το χιούμορ σε τόσα πράγματα", ενώ απάντησε θετικά στην ερώτηση για το εάν του έχει λείψει η οικογένειά του στην Αγγλία: "Ναι, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, πως γίνεται να μην σου λείψει η οικογένειά σου;".

Ο δούκας του Sussex είχε πει στο παρελθόν ότι δεν νιώθει ασφαλής στην Αγγλία χωρίς προστασία και δεν θέλει να ταξιδέψει στη χώρα με τα παιδιά του εάν δεν του δοθεί αστυνομική προστασία, κάτι που είχε στο παρελθόν ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, ο Harry δεν έχει δικαίωμα να πληρώσει ούτε ο ίδιος χρήματα για να έχει αστυνομική προστασία.

Διαβάστε Επίσης