Δίκη Johnny Depp- Amber Heard | H Heard προσκομίζει στο δικαστήριο βίντεο που "καίει" τον Depp

Η ηθοποιός άρχισε να κλαίει αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στο δικαστήριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς που κάποτε υπήρξαν ζευγάρι συνεχίζεται και μάλλον κλιμακώνεται. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για την εκδίκαση μήνυσης της Amber Heard από τον Depp για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Heard προσκόμισε βίντεο στο δικαστήριο που είχε τραβήξει ερήμην του με το κινητό της, όσο εκείνος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Το βίντεο προβλήθηκε στο δικαστήριο προκαλώντας αντιδράσεις. Σε αυτό βλέπουμε τον Johnny Depp να χτυπάει τα ντουλάπια της κουζίνας και να περιφέρεται στον χώρο με απειλητική διάθεση, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Κάποια στιγμή τον βλέπουμε μάλιστα να ρίχνει γροθιά στον τοίχο. Στο μεταξύ ακούμε την Heard να τον ρωτάει, όσο ακούγεται ήχος πραγμάτων που σπάνε: "Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Ήπιες όλο αυτό το πρωί;". 

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι χτύπησε την ίδια όμως. Επίσης επισήμανε στο δικαστήριο ότι το μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως εκείνη γελάει στο τέλος του βίντεο. Η Amber Heard έχει προσκομίσει πολλές προσωπικές φωτογραφίες του Depp που τον εκθέτουν. Όπως εικόνες του ιδίου, λιπόθυμου από χρήση ουσιών, αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο εκείνος της ζητάει να τον κόψει. 

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Depp έχει αμφισβητήσει κάποιους ισχυρισμούς της ηθοποιού, όπως ότι την κακοποιούσε πετώντας της μπουκάλια,  "στοιχεία" που δεν είχε συμπεριλάβει στις δικές της καταγγελίες εναντίον του το 2016, αλλά τώρα και εφόσον έγινε μήνυση εναντίον της.