Ο Ed Sheeran θα τραγουδήσει έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για χάρη της βασίλισσας Ελισάβετ

Διάσημοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών και εντυπωσιακά happenings θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι προς τιμήν του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τα 70 χρόνια βασιλείας της στον βρετανικό θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της και τον λαό στο 4ήμερο καρναβάλι που θα παρουσιάσει αρκετές εκπλήξεις για το κοινό και θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου. Ανάμεσα στα happenings που θα συγκεντρώσουν την προσοχή των θεατών θα είναι και η εμφάνιση του Ed Sheeran, ο οποίος θα ερμηνεύσει έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου, στον Πλατινένιο Ιωβηλαίο Διαγωνισμό που αποτελεί την τελετή λήξης του φαντασμαγορικού καρναβαλιού. Όπως έχει γίνει γνωστό, διάφοροι άλλοι διάσημοι εθνικοί ήρωες από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και του αθλητικού κόσμου θα ανέβουν στην σκηνή, που θα στηθεί έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι πληροφορίες για την εμφάνιση του Sheeran δεν είναι αρκετές, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο ή αν θα τραγουδήσει και κάποια από τα δικά του κομμάτια. "Θα πω, περιμένετε και δείτε. Δεν θέλουμε να κρατάμε μυστικά, όμως προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποιες εκπλήξεις για εκείνη την ημέρα", δήλωσε ο σκηνοθέτης του σόου, David Zolkwer. Με τη σειρά του και ο Ed Sheeran δήλωσε πως ανυπομονεί να ερμηνεύσει εκείνη την ημέρα, νιώθοντας τεράστια τιμή που θα είναι μέρος της μεγάλης αυτής γιορτής που σκοπό έχει να ενώσει όλο τον κόσμο. 

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του People, ο Sheeran ενδέχεται να εμφανιστεί σε ένα από τα ανοιχτά λονδρέζικα λεωφορεία, στα οποία θα βρίσκονται διάφοροι καλλιτέχνες. Τα λεωφορεία αυτά θα είναι 7 και το καθένα θα αντιπροσωπεύει μία δεκαετία της βασιλείας της Ελισάβετ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πλατινένιος Ιωβηλαίος Διαγωνισμός θα χωριστεί σε 4 κεντρικά acts. Επιπλέον, θα εμφανιστούν εναέριοι χορευτές, μία κινούμενη γαμήλια τούρτα από την οποία θα ηχούν διάσημα τραγούδια Bollywood, ένα γιγαντιαίος δράκος και άλλα πολλά. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πως το θέαμα θα στοιχίσει περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προήλθαν από δωρεές πολιτών και εταιρειών, ενώ θα το παρακολουθήσουν περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως. 

Διαβάστε Επίσης