Η Jane Seymour παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη μυστική σχέση της με τον Christopher Reeve

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Somewhere in Time" το 1980.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Τον ερωτεύτηκα παράφορα, αλλά εκείνος μου ράγισε την καρδιά", εξομολογήθηκε η 71 ετών Jane Seymour για τον Christopher Reeve, 42 χρόνια μετά την ταινία "Somewhere in Time", στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Αν και τόσα χρόνια η ίδια υπογράμμιζε τη δυνατή φιλία που είχαν, ποτέ δεν είχε αναφερθεί στη μυστική σχέση που είχαν 4 δεκαετίες νωρίτερα. 

Διαβάστε Επίσης

"Λοιπόν, τώρα έρχεται η ιστορία που θα σας πω επίσημα, γιατί ο Chris και εγώ όταν κάναμε αυτή την ταινία, ερωτευτήκαμε κυριολεκτικά", δήλωσε το περασμένο σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ TCM Classic Film Festival. Ειδικότερα, η ίδια εξήγησε στην οικοδέσποινα του φεστιβάλ Alicia Malone πως "όταν βλέπεις την ταινία, βλέπεις το πραγματικό πράγμα. Ωστόσο, δεν αφήσαμε κανέναν να το γνωρίζει. Μόνο ελάχιστοι που δούλευαν μαζί μας στην ταινία κάπως το είχαν ανακαλύψει, όμως ήμασταν όσο διακριτικοί γινόταν με αυτό".

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως ήταν μία απίστευτη εμπειρία, καθώς ήταν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι, τη στιγμή που μάλιστα ήταν και single. "Ήταν μια φανταστική, υπέροχη εμπειρία", πρόσθεσε η Seymour. Δυστυχώς, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και στην περίπτωση των δύο ηθοποιών με τον χειρότερο τρόπο. Ο λόγος; Ο Christopher Reeve τής αποκάλυψε κάτι μοιραίο.

Πιο αναλυτικά, η ίδια μοιράστηκε με το κοινό πως εκείνη την ημέρα γύριζαν μία δύσκολη σκηνή, όπου οι δύο πρωταγωνιστές αποχαιρετούσαν ο ένας τον άλλο, η γεγονός που λειτούργησε σαν προμήνυμα αφού αμέσως μετά επήλθε και ο πραγματικός χωρισμός τους. Εκείνη την ημέρα, η Seymour έμαθε από τον ίδιο τον Reeve πως περιμένει παιδί από την πρώην σύντροφό του. Το ειρωνικό της υπόθεσης; Οι πρωταγωνιστές στη συνέχεια έπρεπε να γυρίσουν μαζί μία ερωτική σκηνή.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια έπρεπε να δείξει πως είναι "μεγάλο κορίτσι", προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. "Έλεγα συνέχεια, δεν μπορείς να κλάψεις, δεν μπορείς να κλάψεις, είσαι χαρούμενη. Η Elise (ο χαρακτήρας της στην ταινία) είναι πολύ, πολύ χαρούμενη αυτή τη στιγμή", δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Reeve αναγκάστηκε να αφήσει τη Seymour, για την πρώην σύντροφό του, Gae Exton, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ωστόσο το 1987 αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Από την άλλη η Seymour, που ήταν ήδη δύο φορές χωρισμένη, προχώρησε σε άλλους δύο γάμους, από τους οποίους απέκτησε 4 παιδιά. Ένα από αυτά πήρε το όνομα Kristopher προς τιμήν του φίλου της. 

"Το καλό πράγμα που βγήκε από την ιστορία είναι ότι ο Chris έκανε δύο πανέμορφα παιδιά και συναντιόμασταν ο ένας με τον άλλο σε πολλές περιστάσεις. Παραμείναμε πολύ, πολύ στενοί φίλοι, κυριολεκτικά μέχρι την ημέρα που πέθανε. Πρέπει να πιστεύω πως θα τον δω μία μέρα κάπου μέσα στον χρόνο", δήλωσε η ηθοποιός κάνοντας αναφορά στην κοινή τους ταινία, μέσω της προσωπικής τους ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης