Οι νεαροί Ευρωπαίοι royals που "κυβερνούν" το TikTok

Δεν θα ανέβουν στον θρόνο, όμως είναι οι πιο δημοφιλείς royals influencers.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν θα φορέσουν στέμα ποτέ και δεν θα ανέβουν στον θρόνο, όμως αυτοί οι νεαροί Ευρωπαίοι royals έχουν εκμεταλλευτεί την καταγωγή τους και ήδη "κυβερνούν" το TikTok έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια followers.

Από την 17χρονη πριγκίπισσα Leah Behn της Νορβηγίας που έχει 148 χιλιάδες followers στη δημοφιλή πλατφόρμα μέχρι τις glamorous αδελφές Maria Carolina και Maria Chiara των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών, οι royals της Ευρώπης έχουν μεταμορφωθεί σε influencers που ανεβάζουν το στάτους τους και διαμορφώνουν το μέλλον τους μακριά από τα ευρωπαϊκά Παλάτια.

Leah Behn της Νορβηγίας

@notleahhhbeauty

Lana del ray!😋😭😭😭🔁😋😶‍🌫️🎶🥲😶‍🌫️❤️💕❤️🎶🥹😋🥲🫠 @Selma Amble

♬ original sound - <3

Η ξαδέλφη της, πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας μια μέρα θα γίνει βασίλισσα, όμως η Leah Behn δεν θα έχει καν βασιλικό τίτλο. Έτσι έγινε Beauty inlfuencer στο TikTok ανεβάζοντας βιντεάκια με συμβουλές ομορφιάς αλλά και βίντεο με τις χορευτικές ικανότητες της μητέρας της, Martha Louise και του συντρόφου της μητέρας της, Shaman Durek.

Ludovica Sannazzaro της Ιταλίας

@thecastlediary

"dolce far niente” castle edition🤍🏰 #castle #italia #OscarsAtHome

♬ dolce far niente - Anka

Η 19χρονη Ludovica Sannazzaro μένει σε κάστρο της Ιταλίας και έχει 1.2 εκατομμύριο followers στο TikTok followers. Τα βίντεό της είναι απολαυστικά αφού φωτογραφίζει όμορφα σημεία μέσα στο κάστρο αλλά και αστείες ιστορίες όπως αυτή που έχασε το τηλέφωνό της μέσα στην έπαυλη των 60 δωματίων.

Πριγκίπισσες Maria Carolina και Chiara των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών

@carolinadebourbon

which hairstyle is your favorite? #foryou

♬ 7 rings - Ariana Grande

Στην αρχή της πανδημίας, οι δύο πριγκίπισσες, Maria Carolina και Chiara των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών, δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους στο Παρίσι λόγω καραντίνας. Έτσι άρχισαν να ανεβάζουν βιντεάκια στο TikTok που τις δείχνουν να χορεύουν αλλά και να φορούν κομψά σύνολα.

 

Κόμισσα Eloise της Οράγγης-Νασσάου

Η ανιψιά του βασιλιά Willem-Alexander της Ολλανδίας, έχει πάνω από 211 χιλιάδες fans στο TikTok. Η κόμισσα Eloise ανεβάζει βίντεο με τα outfits της, δώρα που λαμβάνει αλλά και στιγμές από την πολυτελή ζωή της.

Zita του d’Hauteville

@zitadh

Fit check 🦇

♬ maneater - Liam

Η glamorous 26χρονη κόρη του κόμη Eric και της κόμισσας Isabelle του d’Hauteville είναι influencer στο Instagram και στο TikTok. Η royal εργάζεται στο marketing της Google και μοιράζεται βίντεο από τα επαγγελματικά της ταξίδια αλλά και τη ζωή της ως It Girl που λατρεύει τα Dior, Fendi και Sonia Rykiel.

Pablo Urdangarin της Ισπανίας

Στην Ισπανία θεωρείται το ‘golden boy’ της βασιλικής οικογένειας. Ο 21χρονος γιος της αδελφής του βασιλιά Felipe, Infanta Cristina, που δεν έχει βασιλικούς τίτλους μετά το σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέχτηκε ο σύζυγός της, είναι αθλητής της χειροσφαίρισης. Στο TikTok ανεβάζει βίντεο που τον δείχνουν να ακούσει μουσική – με εκατομμύρια views- αλλά και στιγμιότυπα από τους αγώνες του.

Διαβάστε Επίσης