Barbra Streisand | H φωτογραφία από τα 80α γενέθλιά της με την Dakota Johnson και τον Chris Martin

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα tea party με φίλους και συγγενείς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Barbra Streisand έκλεισε τα 80 και το γιόρτασε με ένα tea party που έκανε για τους φίλους της. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γενέθλιά της στην οποία ποζάρει μαζί με την Dakota Johnson και τον μουσικό, σύντροφό της, Chris Martin.

"Με φίλους στο πρόσφατο tea party μου" έγραψε η Streisand στο Instagram της ανεβάζοντας μια selfie όπου ποζάρει με την ηθοποιό, τον Martin και δυο φίλες τους. Η σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί και με τον σύζυγό της, James Brolin, και τον θετό γιο της, John Brolin.

Ο 54χρονος γιος του Brolin είχε ευχηθεί για τα 80α της γενέθλια στο Instagram με μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της, γράφοντας στο Instagram: "Υπάρχει κάτι με τον καιρό των γενεθλίων που είναι αξιομνημόνευτο. Το σήμερα είναι δικό σου και ο καιρός κρατάει γερά αλλά στο προσκήνιο οι καταιγίδες χτυπούν και συναντιούνται και αυτό που μπορεί να έρθει είναι μέρες δημιουργικής ευφορίας ή σκάβοντας για να γνωρίσει κάποιος τον εαυτό του στην πορεία αυτής της βαθιάς πορείας που είναι η ζωή".

"Χρόνο με τον χρόνο θυμόμαστε αυτή τη μέρα που ήρθες στον κόσμο και ο κόσμος ξύπνησε με σένα και από εκείνη την ημέρα εκτεθήκαμε σε ένα ταλέντο ζωγραφισμένο με το χρυσάφι των αγριολούλουδων, το κόκκινο των μουσείων και ίσως μερικές φορές την ανθισμένη άνοιξη. Χρόνια Πολλά" είχε γράψει στα social media για τη μητριά του.

Η εμφάνιση της Dakota Johnson και του Martin στη φωτογραφία από το πάρτι στα social media είναι μία από τις σπάνιες φορές που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί, αφού και στο παρελθόν έχουν δηλώσει ότι προτιμούν να μένουν στο σπίτι και να διατηρούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 ενώ ο Martin υπήρξε παντρεμένος με την Gwyneth Paltrow από το 2003 έως το 2016 και έχουν αποκτήσει μαζί, την 17χρονη Apple και τον 16χρονο Moses.  

Διαβάστε Επίσης