Ο Archie έγινε 3 | Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλιά του και οι σπάνιες φωτογραφίες του

Η στοργή των μελών της βασιλικής οικογένειας προν τον γιο του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τον πρίγκιπα Harry, αυτό δεν σημαίνει πως η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους προχωρά και στις νεότερες γενιές. Γι'αυτό τον λόγο, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά και ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον γιο της Meghan Markle και του Harry.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Archie σήμερα κλείνει τα 3 του χρόνια, με τους γονείς του σίγουρα να έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις για τον μικρό, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει χρέη μεγάλου αδερφού, μετά τη γέννηση της Lilibet (η οποία έχει γενέθλια τον επόμενο μήνα). 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η βασιλική οικογένεια επικοινωνει συχνά με τους Sussexes, πραγματοποιώντας βίντεο κλήσεις, κυρίως για να μιλούν τα παιδιά μεταξύ τους, που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν μαζί. Πιο συγκεκριμένα, ένα παλαιότερο δημοσίευμα είχε κάνει λόγο για διαδικτυακά playdates ανάμεσα στον Archie και τη Lilibet με τους George, Charlotte και Louis - ο οποίος μάλιστα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα 4 χρόνια του.

Πιο αναλυτικά, η βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε στον δισέγγονό της χρόνια πολλά, μέσω μίας φωτογραφίας που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό στα social media της βασιλικής οικογένειας. Ειδικότερα, η φωτογραφία που επιλέχθηκε είναι από την πρώτη συνάντηση του Archie με τους προ-παππούδες του, όπου βλέπουμε τη Meghan Markle να γνωρίζει το μωρό της στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη μητέρα της, Doria. 

archie

Αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκε μία πολύ συναισθηματική φωτογραφία του εγγονού του, στην οποία απεικονίζεται με τον γιο του, πρίγκιπα Harry, ο οποίος κρατάει στην αγκαλιά του, τον Archie.

archie

Αλλά και οι θείοι του, Kate Middleton και πρίγκιπας William, ευχήθηκαν στον μικρό ανιψιό τους, δημοσιεύοντας στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, μία οικογενειακή φωτογραφία από τη βάπτιση του Archie. Ειδικότερα, στη φωτογραφία αυτή διακρίνουμε και τις αδερφές της πριγκίπισσας Diana, κάτι που είχε ζητήσει ο πρίγκιπας Harry από τη στιγμή που δεν είχε την ευκαιρία να έχει στο πλευρό του τη μητέρα του. 

archie

Διαβάστε Επίσης