Kate Middleton| H αντίδρασή της όταν συνάντησε ένα μωρό και η αστεία απάντηση του William

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στη Σκωτία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ταξίδεψαν στην Σκωτία και μία από τις πρώτες επισκέψεις που έκαναν ήταν σε ένα σχολείο, όπου οι μαθητές μαθαίνουν για την ενσυναίσθηση μέσω της παρατήρησης μωρών.

Η δούκισσα του Cambridge που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μωρά και -όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν- κάθε φορά που βλέπει μωρά σκέφτεται ότι θέλει κι άλλο παιδί, συνάντησε ένα από τα μωράκια και μάλιστα το πήρε αγκαλιά. Ο πρίγκιπας William δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της συζύγου του και είπε "μπορείτε να πάρετε τη γυναίκα μου έξω από εδώ πριν νιώσει ότι θέλει παιδί;”.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis και η Kate πολλές φορές έχει πει ότι έχει σκεφτεί να κάνει κι άλλο παιδί, ειδικά όταν συναντά μωρά στις επισκέψεις της, όπως στο ταξίδι της στην Δανία όταν είχε επισκεφτεί το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης. "Ο William πάντα ανησυχεί όταν συναντώ παιδιά κάτω του ενός έτους. Πάντα επιστρέφω σπίτι και του λέω να κάνουμε ακόμα ένα”.

Ο πρίγκιπας William είχε κάνει χιούμορ με την επιθυμία της Kate να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο της οικογένειά τους, όταν σε μια επίσκεψή τους με την σύζυγό του είχε πει "Μην δίνετε άλλες ιδέες στη σύζυγό μου” όταν της έδωσαν ένα μωρό για να το αγκαλιάσει, ενώ της είχε πει "μην το πάρεις μαζί σου”.

Διαβάστε Επίσης