Η γενναία Paulina Porizkova στα 57 της δεν διστάζει να μιλήσει για τον φόβο της εγκατάλειψης που διατηρούσε για χρόνια

Η εξομολογητική ανάρτηση στο Instagram που προκάλεσε αίσθηση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε της εξομολόγηση στα social media αποτελεί για πολλούς άλλοτε μία επιβεβαίωση και για άλλους πηγή έμπνευσης. Η Paulina Porizkova έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σαν έναν ασφαλή χώρο όπου μπορεί να μοιραστεί τα συναισθήματά της και όσα της συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Αυτή τη φορά, το "θέμα συζήτησης" ήταν ο φόβος εγκατάλειψης.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, το μοντέλο ανεβάζοντας μία συναισθηματική φωτογραφία της, έγραψε στη λεζάντα της: "Εδώ είναι μία πρόσφατη συνειδητοποίηση - Συμβαίνει να με εγκαταλείπουν άνθρωποι που αγαπώ. Δεν το γράφω αυτό για να το παίξω θύμα, σε κάποιες από αυτές τις καταστάσεις ήταν περιστασιακό. Όμως με έκανε να σκεφτώ πως κάποιος μπορεί να παγιδεύσει τον εαυτό του με το να διαιωνίζει αυτό που φοβάται περισσότερο. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει εναλλακτικά να προσκολλώμαι και μετά να διώχνω ανθρώπους που αγαπώ: από το πρώτο δείγμα απόστασης, σιγουρεύω καλά πως θα κλείσω εγώ την πόρτα πρώτη, έτσι ώστε να μην με αφήσουν. Μου πήρε μέχρι τα 50 μου για να το συνειδητοποιήσω αυτό. Το να μεγαλώνεις είναι τόσο ωραίο, μπορείς να επεκτείνεις την καρδιά σου και το μυαλό σου - αν το επιτρέψεις".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Porizkova εκθειάζει το να μεγαλώνει κανείς, όπως και τη δεκαετία των 50 που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να "αγκαλιάσουν". Η ίδια δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί και με δάκρυα στα μάτια, προκειμένου να μιλήσει για ζητήματα που την απασχολούν και τη στενοχωρούν. Αυτό είναι που αρκετοί followers της έχουν λατρέψει, το γεγονός πως είναι αληθινή. Μάλιστα, μια φαν της έγραψε: "Σ' ευχαριστώ. Νόμιζα πως ήταν κάτι που περνούσα μόνη", ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επικρότησαν το ότι εξακολουθεί να κρατά μία θετική στάση απέναντι στην ηλικία των 50".
 

Διαβάστε Επίσης