Eva Mendes | Η ...στιλιστική παρέμβαση της 6χρονης κόρης της στην εμφάνισή της

"Διαπίστωσα τι είχε κάνει αφού είχα βγει από το σπίτι..."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Eva Mendes έχει περιορίσει τις κινηματογραφικές της συμμετοχές επιλέγοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ανατροφή των δυο κοριτσιών που έχει αποκτήσει με τον Ryan Gosling. Ωστόσο, παραμένει ενεργή στα social media μεταφέροντας επιλεκτικά κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της με τις κόρες της, την 6χρονη Amanda και την 8χρονη Esmeralda, τις οποίες ωστόσο φροντίζουν μαζί με τον σύντροφό της να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Mendes, λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ζευγάρι καφέ μπότες πάνω στις οποίες διακρίνονται τα αυτοκόλλητα που έχει προσθέσει η μικρότερη κόρη της, Amanda. Στη λεζάντα, η ηθοποιός σχολίασε για τη ...στιλιστική παρέμβαση: "Τα stickers στις μπότες μου είναι μια προσθήκη της 6χρονης κόρης μου. Δεν παρατήρησα πότε άρχισε να κολλάει αυτοκόλλητα στα παπούτσια μου, το αντιλήφθηκα αφού ήμουν έξω και έτρεχα για δουλειές. Κοίταξα κάποια στιγμή προς τα κάτω και διαπίστωσα ότι το έκανε ξανά! Το λατρεύω. Έχει τόσο πλάκα. Θα ήθελα να ακούσω για τα γλυκά πράγματα που κάνουν και τα δικά σας παιδιά, και σας λιώνουν την καρδιά". 

Η Eva Mendes, πάντως, ποζάρει με απόλυτο επαγγελματισμό στη φωτογραφία, ενώ στο casual chic look της έχει συνδυάσει λευκή μπλούζα με μπλε μάξι φούστα με σκίσιμο και τις ταμπά μπότες, τις οποίες βεβαίως φρόντισε να αναβαθμίσει στιλιστικά η κόρη της!