X

Ray Liotta | Η ιστορία αγάπης με την αρραβωνιαστικιά του, Jacy Nittolo, ξεκίνησε δύο χρόνια πριν τον θάνατό του

Η γνωριμία που κανόνισε η κόρη του και η καραντίνα που τους έφερε πιο κοντά.

Λίγο πριν τον θάνατό του σε ηλικία 67 ετών τον Μάιο του 2022, ο διάσημος ηθοποιός Ray Liotta ήταν τυχερός ώστε να γνωρίσει την αγάπη της ζωής του. Ο σταρ είχε γνωρίσει την Jacy Nittolo μόλις λίγα χρόνια πριν με την καραντίνα να τους φέρνει τόσο κοντά που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν.

Όπως είχε ο ίδιος πει σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, η κόρη του Karsen και ο γιος της Nittolo που είναι συνομήλικοι είχαν γνωριστεί σε ένα πάρτι. Τότε η Karsen είχε συμφωνήσει με τον Nittolo να κανονίσουν μια συνάντηση ώστε να γνωριστούν οι γονείς τους. Η Jacy αρχικά δεν ήθελε να βγει ραντεβού με έναν ηθοποιό αλλά τελικά το αποφάσισε.

Ο Liotta που την είχε αποκαλέσει "η αγάπη της ζωής μου" είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τα Χριστούγεννα του 2020, γράφοντας "οι χριστουγεννιάτικες ευχές βγαίνουν αληθινές. Ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να με παντρευτεί και ευτυχώς είπε ναι". Όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του, το ζευγάρι είχε έρθει πιο κοντά κατά τη διάρκεια της πανδημίας: "Ήμουν τυχερός γιατί γνώρισα κάποια και μας έφερε πολύ, πολύ κοντά, σε σημείο που αρραβωνιαστήκαμε. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος. Άκουσα ότι πολλών ανθρώπων η σχέσγ δεν λειτούργησε επειδή περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. Αλλά εκείνη είναι τόσο τέλεια".

Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του ηθοποιού στο Instagram είναι μια φωτογραφία του με την Nittolo στην παραλία από ένα ταξίδι τους στις Παρθένες Νήσους αλλά και μία ακόμα που τους δείχνει να φιλιούνται.

Ο σταρ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θεωρεί την οικογένειά του δεδομένη, αφού και ο ίδιος είχε υιοθετηθεί από την οικογένειά του από ένα ορφανοτροφείο όταν ήταν μωρό. "Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω πως ένας γονιός μπορεί να αφήσει ένα παιδί. Οπότε κουβαλούσα αυτή την ενέργεια, ότι αυτό είναι άσχημο. Και τελικά όταν γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα στα 40 μου, δεν ήμουν τόσο θυμωμένος. Είναι απλά ένα άλλο ταξίδι", είχε πει.

"Μετά από χρόνια, μεγαλώνεις και βλέπεις διαφορετικά μοτίβα. Έχω πλέον περισσότερη υπομονή. Είμαι ευγνώμων για την υγεία μου και που γεννήθηκα. Είμαι ευγνώμων για τους γονείς μου που με υιοθέτησαν. Θα μπορούσε η ζωή μου να είναι εντελώς διαφορετική" είχε πει.

Διαβάστε Επίσης