Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι φωτογραφίες της από το πρώτο Trooping The Colour του γιου της, August

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες της από την βασιλική παρέλαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία, αντίθετα με άλλες χρονιές, δεν βρέθηκε στο μπαλκόνι του Buckingham Palace για να παρακολουθήσει το Trooping the Colour. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ανακοινώσιε ότι φέτος μόνο τα εργαζόμενη μέλη της βασιλικής οικογένειας θα την συνοδεύσουν στο μπαλκόνι, αποκλείοντας έτσι και τον πρίγκιπα Andrew αλλά και την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και το πρώτου Trooping the Colour του γιου της, August, μαζί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank από ένα διαφορετικό σημείο του Buckingham Palace, το γραφείο του Major General, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα στους οποίους και η Meghan με τον Harry.

Η Ευγενία μοιράστηκε στο Instagram της φωτογραφίες που τράβηξε από την εντυπωσιακή επίδειξη των αεροσκαφών του Royal Air Force που γέμισαν τον λονδρέζικο ουρανό με τα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

Η 32χρονη πριγκίπισσα επέλεξε για την περίσταση, όπως και πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ένα μπλε φόρεμα με μακριά διάφανα μανίκια. Το μπλε θεωρείται ένα χρώμα που συμβολίζει τη μοναρχία ενώ το γεγονός ότι το επέλεξαν όλοι δείχνει ότι θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα ενότητας σαν οικογένεια.

Πρόσφατα, η Ευγενία έγραψε ένα άρθρο για το περιοδικό Spectator όπου μίλησε για την επέτειο των 70 ετών της γιαγιάς της στον θρόνο, αναφέροντας μεταξύ άλλων "ενώ ανατρέχω στο Jubilee του 2012 και αυτό που πρόκειται να γιορτάσουμε, σκέφτομαι πως άλλαξε η ζωή μου σε αυτή την περίοδο. Είμαι σύζυγος και μητέρα με τόσες περισσότερες ευθύνες από όσες είχα σαν 21χρονη που μόλις αποφοιτούσε από το πανεπιστήμιο. Έχω δώσει τη ζωή μου στην ξεχωριστή μικρή οικογένειά μου και ελπίζω να μεταφέρω έστω και λίγες από τις αξίες σύμφωνα με τις οποίες έζησε η γιαγιά μου τη ζωή της”.

Διαβάστε Επίσης