Βασίλισσα Ελισάβετ | Ακύρωσε μια σημαντική εμφάνισή της μετά από αδιαθεσία που ένιωσε στο Trooping The Colour

H 96χρονη μονάρχης αναγκάζεται να ακυρώσει ακόμα μια επίσημη εμφάνισή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μπαλκόνι του Buckingham Palace κατά τη διάρκεια της παρέλασης Trooping The Colour, όμως μια αδιαθεσία που ένιωσε την οδήγησε στην απόφαση να ακυρώσει τις σημερινές εμφανίσεις της. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, η 96χρονη μονάρχης δεν θα παραστεί στην λειτουργία των Ευχαριστιών στον καθεδρικό Ναό St.Paul. "Η βασίλισσα απόλαυσε την σημερινή γενέθλια παρέλαση αλλά ένιωσε μια αδιαθεσία. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαδρομή και τη δραστηριότητα που χρειάζεται για να παραστεί στη λειτουργία των Ευχαριστιών, η βασίλισσα με μεγάλη απροθυμία αποφάσισε ότι δεν θα παραστεί” ανέφερε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες την εμποδίζουν από το να περπατάει μεγάλες αποστάσεις αλλά και να παραμένει όρθια για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ και στο μπαλκόνι του Buckingham εμφανίστηκε με τη μαγκούρα της.

Στη λειτουργία των Ευχαριστιών αναμένεται να παραστούν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ εκεί θα κάνουν και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry μετά την άφιξή τους στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Διαβάστε Επίσης