Πρίγκιπας Louis | Γιατί το Twitter ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή του στο μπαλκόνι του Buckingham;

Memes και πολλά θετικά σχόλια για τον μικρό γιο της Kate και του William μετά το Trooping the Colour.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Twitter ενθουσιάστηκε μετά την εμφάνιση του μικρού γιου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, πρίγκιπα Louis, στο Trooping The Colour, την ετήσια παρέλαση προς τιμή των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο μικρός royal εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Buckingham Palace και κάθισε μπροστά από τους γονείς του και δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο 4χρονος royal δεν έκρυψε στιγμή τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια της παρέλασης ενώ δεν σταμάτησε να μιλάει στην αγαπημένη του προγιαγιά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Louis να κλείνει τα αυτιά του την ώρα που περνούσαν πάνω από το Παλάτι τα αεροσκάφη του Royal Air Force αλλά και να κάνει διάφορες γκριμάτσες ανάλογα με όσα έβλεπε στην παρέλαση.

"Τις περισσότερες μέρες είμαστε όλοι ο πρίγκιπας Louis” έγραψε κάποιος στο Twitter αναφερόμενος στη φωτογραφία που δείχνει τον Louis να ανοίγει το στόμα του και να κλείνει τα αυτιά του.

Δίπλα στον Louis βρίσκονταν και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, ενώ μαζί τους στο μπαλκόνι ήταν και ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Edward με τη Sophie του Wessex.

Η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού ξανά μετά από δύο χρόνια, αφού εξαιτίας της πανδημίας η παρέλαση είχε ακυρωθεί και η βασίλισσα είχε παρακολουθήσει μια μικρότερη εκδήλωση στο κάστρο του Windsor προς τιμή των γενεθλίων της.

Διαβάστε Επίσης