Οι μυστήριοι θάνατοι του Hollywood: Από την Natalie Wood και την Marilyn Monroe μέχρι τoν Prince

Οι διάσημοι θάνατοι που άφησαν πίσω τους αναπάντητα ερωτήματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Χόλιγουντ βρίθει μυστήριων θανάτων. Όπως για παράδειγμα του Prince που άφησε πίσω του αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό του τέλος. Ακόμα δεν έχει διελευκανθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή του οι οπιοειδείς ουσίες που τον οδήγησαν στον θάνατο. Μετά από έρευνες που διήρκησαν δύο χρόνια έγινε σαφές πως ο τραγουδιστής νόμιζε ότι έπαιρνε ένα κοινό παυσίπονο, όταν χωρίς να τον γνωρίζει ότι τα χάπια είχαν αλλάξει και περιείχαν τη θανατηφόρο ουσία φαιντανύλη. Ωστόσο, οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς συνέβη αυτό.

Κι ενώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι θάνατοι στον κόσμο του θεάματος, κάποιοι σοκάρουν περισσότερο το κοινό. Ας δούμε μερικές τέτοιες υποθέσεις.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράαουν το 2015

Η κόρη της διάσημης Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε τον Ιούλιο του 2015, ήταν μόλις 22 ετών. Ο θάνατός της συνέβη έξι μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, στο σπίτι της Μπόμπι, στην Τζόρτζια. Χρειάστηκε ένας χρόνος για να επιβεβαιωθεί πως ο θάνατός της οφείλεται σε ναρκωτικές ουσίες και σε πνιγμό. Ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να πει κανείς αν επρόκειτο για ατύχημα ή για αυτοκτονία, αν και η οικογένειά της φωτογράφιζε τον σύντροφο που είχε εκείνη την περίοδο μολονότι δεν τού ασκήθηκε δίωξη.

Ντολόρες Ο' Ρίορτναν, 2018

Η τραγουδίστρια του Ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος The Cranberries πέθανε αναπάντεχα τον Ιανουάριο του 2018, στα 46 της μόλις χρόνια, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου του Λονδίνου, όπου βρισκόταν γιατί ηχογραφούσε νέο υλικό σε στούντιο. Ο θάνατος της καταχωρήθηκε ως αγνώστων αιτιών.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr