Πριγκίπισσα Ευγενία | Η φωτογραφία από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου της, August

Ο ενός έτους γιος της Ευγενίας πήγε με τους γονείς του στην παρέλαση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία έχει μοιραστεί με τους fans της πολλές φωτογραφίες με τον γιο της, August, αν και στις περισσότερες έχει επιλέξει να μην δείχνει το πρόσωπό τους. Στην παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Ευγενία με τον σύζυγό της, Kack Brooksbank, και τον ενός έτους August βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό θέαμα, με τον μικρό δισέγγονο της βασίλισσας να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η φωτογραφία από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου της, August

Η οικογένεια έκατσε στις εξέδρες με τις θέσεις της βασιλικής οικογένειας και οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον August να φοράει ένα πουλόβερ με την αγγλική σημαία. Μαζί τους ήταν και ο ξάδελφός του, Christopher Woolf Mapelli Mozzi που επίσης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τους γονείς του.

Platinum Jubilee

Στην παρέλαση πήγαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με την Kate Middleton να κλέβει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, αλλά και την πριγκίπισσα Charlotte, τον πρίγκιπα Louis και τον πρίγκιπα George να έχουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο μικρός August είναι το ένατο δισέγγονο της 96χρονης μονάρχη και είναι 13ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Η πριγκίπισσα Ευγενία παραβρέθηκε και σε άλλες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μαζί με τον γιο της αλλά όχι επίσημα, ενώ μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες από την παρέλαση Trooping The Colour στο Instagram της.