"Μην φορέσετε ψηλοτάκουνα" | Οι συμβουλές της Victoria και του David Beckham σε όσους γνωρίζουν από κοντά μέλη της βασιλικής οικογένειας

Το διάσημο ζευγάρι ήταν οικοδεσπότες ενός επίσημου γεύματος για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Victoria και ο David Beckham διοργάνωσαν ένα επίσημο γεύμα το Σάββατο 4 Ιουνίου με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ με καλεσμένους τους βραβευμένους από τη βασιλική οικογένεια με το τιμητικό MBE. Ο 48χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας κατά τη διάρκεια του γεύματος έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους στου παρευρισκόμενους για το πως να συμπεριφερθούν όταν θα γνωρίσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Beckham που είχε τιμηθεί με MBE το 2017 είπε σε μια έγκυο γυναίκα "να ζητήσεις μια θέση κοντά στην τουαλέτα” ενώ ο David είπε "μην φορέσετε ψηλοτάκουνα γιατί θα είναι πρόκληση να κάνετε μερικά βήματα προς τα πίσω” και αστειευόμενος συμπλήρωσε "όχι ότι εγώ φορούσε τακούνια όταν είχα παραλάβει το βραβείο μου”.

Ο Beckham επέλεξε για την περίσταση ένα γκρι κοστούμι ενώ η Victoria επέλεξε ένα κρεμ midi φόρεμα, ενώ η εμφάνισή της προβλήθηκε τηλεοπτικά στο BBC One στα πλαίσια της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Μιλώντας στην εγκυμονούσα Becca Dean που η βασίλισσα τίμησε για τη δουλειά της στην κοινότητά της, η Victoria είπε ότι θα χρειαστεί να είναι κοντά σε μια τουαλέτα σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά της με τον David να λέει χιουμοριστικά "ίσως χρειαστείς περισσότερες από μία τουαλέτα εάν συμβεί αυτό”.

Ο David αποκάλυψε πως όταν είχε συναντήσει τη βασίλισσα εκείνη τον ρώτησε τι κάνουν τα παιδιά του ενώ εκείνος είπε "δεν μπορούσα καν να απαντήσω, ήταν μια απίστευτη στιγμή”. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο David ρώτησε εάν μπορεί να φάει κάποια από τα γλυκά στο τραπέζι καθώς δεν ήξερε εάν ήταν εκεί για ομορφιά, με την Victoria να απαντά "θα τα πάρω σπίτι για τη Harper δεν μπορείς να φας κανένα”.

Διαβάστε Επίσης