Elizabeth Hurley | Το μήνυμα που έστειλε στη βασίλισσα Ελισάβετ στο Instagram φορώντας μαγιό

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε με τον δικό της τρόπο το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βρετανίδας μονάρχη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Elizabeth Hurley πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά του Netflix 'The Royals' υποδυόμενη μια εκρηκτική βασίλισσα και δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την βρετανίδα μονάρχη με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Η ηθοποιός που συνηθίζει να μοιράζεται με τους fans της φωτογραφίες της με μαγιό από τη δική της σειρά με beachware, φόρεσε ένα άσπρο μπικίνι και φωτογραφήθηκε σε διακοπές της στην Καραϊβική να παίζει με ένα φουσκωτό στα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

"Φέρνω λίγη Βρετανία στην Καραϊβική σε αυτό το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Χαίρε Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ” έγραψε στην ανάρτησή της.

Πριν ένα μήνα η Hurley είχε ανακοινώσει ότι το Royals, η σειρά για τη ζωή μιας πλασματικής βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, δεν θα συνεχιστεί για πέμπτη σεζόν. Μαζί με την ανακοίνωσή της είχε δημοσιεύσει και μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς. Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός ποζάρει με σέξι εσώρουχα αλλά και με τους συμπρωταγωνιστές της, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες ποζάρει δίπλα στην Joan Collins.

Διαβάστε Επίσης