Ο πρίγκιπας William βγήκε incognito στους δρόμους του Λονδίνου για να βοηθήσει τους άστεγους ανθρώπους

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας εθεάθη ως εθελοντής να πουλάει περιοδικά στον δρόμο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με ένα κόκκινο γιλέκο και ασορτί καπέλο, ο πρίγκιπας William εθεάθη στους δρόμους του Λονδίνου να ρωτάει τους περαστικούς αν ενδιαφέρονται να αγοράσουν το νέο τεύχος του περιοδικού Big Issue, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν προς την υποστήριξη των άστεγων, των άνεργων αλλά και εκείνων που έχουν τεράστια ανάγκη. 

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς να δοθεί κάποια ενημέρωση στα Μέσα, ο δούκας του Cambridge βγήκε στους δρόμους και άρχισε να σταματά περαστικούς για καλό σκοπό. Στην ουσία, η είδηση βήκε στη δημοσιότητα όταν φαν του μελλοντικού βασιλιά άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί του στα social media. 

"Τι τιμή να έχω την ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά μας που ήταν ταπεινός και δούλευε ήσυχα στο background, βοηθώντας αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτές οι ήσυχες κινήσεις που συχνά δεν αναγνωρίζονται", έγραψε ένας χρήστης στο Linkedin, ποστάροντας τη φωτογραφία με τον William. 

Το θέμα των άστεγων ατόμων ήταν πολύ σημαντικό και για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, η οποία για χρόνια στήριζε τη συγκεκριμένη κοινότητα. Μάλιστα, όταν ήταν έφηβος, ο πρίγκιπας William είχε περάσει μία μέρα στους δρόμους του Λονδίνου για να πάρει μία γεύση από το πώς νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί. 

Παράλληλα, ο δούκας του Cambridge έχει αρχίσει να εκπαιδεύει τα παιδιά του πάνω στο θέμα από μικρή ηλικία, ώστε να μπορούν να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Διαβάστε Επίσης