X

Lilibet Diana | Η φωτογραφία με την τούρτα των πρώτων της γενεθλίων

Η κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στις 4 Ιουνίου.

Η Lilibet Diana, η κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στην Αγγλία, στο Frogmore Cottage του κάστρου του Windsor μαζί με μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων με λίγους συγγενείς και φίλους τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Λονδίνο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πορτρέτο της μικρής κόρης τους καθώς και μια φωτογραφία από το πάρτι της ενώ πρόσφατα το ζαχαροπλαστείο 'Violet Cakes' που επιμελήθηκε την γενέθλια τούρτας της Lilibet μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της τούρτας.

Η τούρτα με απλή διακόσμηση σε ροζ χρώμα και το όνομα της Lilibet μαζί με λουλούδια, ενώ "είχε στο εσωτερικό το Amalfi λεμόνι και το λουλούδι σαμπούκου που είχα δημιουργήσει για τον γάμο του δούκα και της δούκισσας το 2018, αλλά αυτή τη φορά το καλύψαμε με βουτυρόκρεμα με γεύση φράουλα ειδικά για τη Lilibet”, ανέφερε η ζαχαροπλάστης Claire Ptak.

H Meghan και ο Harry ταξίδεψαν για πρώτη φορά στην Αγγλία μαζί με τα δυο τους παιδιά, Archie και Lilibet, ενώ η μικρή κόρη τους που μοιράζεται το ίδιο όνομα με τη βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε για πρώτη φορά την 96χρονη βρετανίδα μονάρχη.

Διαβάστε Επίσης