Γιατί δεν είδαμε φωτογραφία της Lilibet με τη βασίλισσα Ελισάβετ;

Το ζευγάρι δημοσίευσε μόνο δύο φωτογραφίες της κόρης τους, με αφορμή τα γενέθλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψαν με τα παιδιά τους στην Αγγλία με σκοπό να παραβρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, παράλληλη, όμως, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επίσης το πάρτι της κόρης τους, Lilibet με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Διαβάστε Επίσης

Και μπορεί το ζευγάρι να δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της μικρής, που μαρτυρούν την καταπληκτική ομοιότητα με τον πατέρα της, πρίγκιπα Harry, όμως δεν είδαμε ούτε μία λήψη της Lilibet με τη συνονόματη προ-γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μονάρχης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά για πρώτη φορά τη δισέγγονή της την περασμένη Τετάρτη, ενώ πηγές αναφέρουν πως συναντήθηκαν ξανά την Παρασκευή. Όμως γιατί δεν έχουμε καθόλου υλικό από τη συνάντησή τους;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της PageSix, δύο είναι τα τινά. Είτε να ζήτησαν από τη βασίλισσα μία φωτογραφία και να τους αρνήθηκε, είτε να μην έκαναν καν την κίνηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με μία ανώνυμη πηγή της Sun, το ζευγάρι ζήτησε να έχει μία αναμνηστική φωτογραφία της Lilibet με τη βασίλισσα, όμως οι σύμβουλοι του στέμματος απάντησαν όχι, καθώς επρόκειτο για μία ιδιωτική οικογενειακή στιγμή. Ο λόγος ήταν επειδή οι σύμβουλοι της βασίλισσας φοβήθηκαν μήπως το ζευγάρι διαρρεύσει τη φωτογραφία στα αμερικανικά μέσα.

Από την άλλη, μία διαφορετική πηγή διαψεύδει το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως "απλά απόλαυσαν την ιδιωτική και προσωπική επίσκεψη με τη βασίλισσα", ενώ δεν επιχείρησαν να ρωτήσουν για κάποια φωτογραφία καθώς η μονάρχης δεν αισθανόταν καλά.

Σίγουρα, ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος έχει αδυναμία στη γιαγιά του, γι' αυτό κιόλας ονόμασε την κόρη του με το χαϊδευτικό της βασίλισσας. 

Διαβάστε Επίσης