Πριγκίπισσα Charlotte | Η στιγμή που διορθώνει τον μεγαλύτερο αδερφό της, George, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Ένα στιγμιότυπο που παραλίγο να περάσει απαρατήρητο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και η εμφάνιση του 4χρονου πρίγκιπα Louis μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θεατών, χάρη στις αστείες του γκριμάτσες που τον έκαναν viral κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, μία ακόμα στιγμή που αφορούσε τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τους μεγαλύτερους Charlotte και George, οι οποίοι συνόδευσαν τους γονείς τους σε διάφορες σημαντικές εκδηλώσεις των τελευταίων ημερών, διατηρώντας ένα σοβαρό προφίλ, όπως πιθανώς τους έχουν διδάξει, πέρα από τη στιγμή στην οποία αναφερόμαστε. 

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω στιγμή έλαβε χώρα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την τελετή λήξη των εορτασμών, όταν ακουγόταν ο εθνικός ύμνος "God Save the Queen". Όπως διακρίνουμε, βλέπουμε την οικογένεια των Cambridges να στέκονται ευθυτενείς, δείχνοντας σεβασμό στο άκουσμα της μελωδίας. Ωστόσο, ο πρίγκιπας George μοιάζει να είναι αφηρημένος, καθώς ακουμπά το χέρι του στο μπαλκόνι, ενώ δε διατηρεί τη σωστή στάση. Τότε η πριγκίπισσα Charlotte, βλέποντας τον αδερφό της, του κάνει ευγενικά παρατήρηση για να φτιάξει το στήσιμό του, σκουντώντας τον. Ο ίδιος αμέσως φαίνεται λες και ξαφνικά βγαίνει από τις σκέψεις του, παίρνοντας σε δευτερόλεπτα τη σωστή στάση που ενδείκνυται κατά τον εθνικό ύμνο. 

Δες το στιγμιότυπο: 

Διαβάστε Επίσης