H παρέλαση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου | Το ολόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ και η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Buckingham

Πολιτικοί αρχηγοί, celebrities και η βασιλική οικογένεια βρέθηκαν στο Buckingham Palace για την τελευταία εκδήλωση του Platinum Jubilee.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεισαν με μια θεαματική παρέλαση μπροστά από το Buckingham Palace που κόστισε 15 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

H παρέλαση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου | Το ολόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ και η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Buckingham

Ένα ολόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία χαιρετούσε το πλήθος μέσα από τη χρυσή άμαξά της ενώ πολιτικοί αρχηγοί και μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούσαν από τις θέσεις τους στις εξέδρες έξω από το Παλάτι. Ανάμεσά τους, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ, η πριγκίπισσα Άννα, η Zara και ο Mike Tindall, η Kate Middleton με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis με ένα λευκό παλτό, ο πρωθυπουργός Boris Johnson με τη σύζυγό του Carrie, αλλά και ο Keir Starmer και ο SaliqKhan.

Platinum Jubilee
Platinum Jubilee

Στην παρέλαση συμμετείχαν πάνω από 10 χιλιάδες άνθρωποι και 6 χιλιάδες περφόρμερ που παρήλαυναν στο The Mall, τον δρόμο μπροστά στο Παλάτι για μια αναπαράσταση της παρέλασης του 1953 μετά τη στέψη της βασίλισσας.

Η παρέλαση παρουσιάστηκε σε τέσσερα μέρη: Μια στρατιωτική παρέλαση, το Times of Our Lives για τα 70 χρόνια πολιτισμού, μουσικής και μόδας, το Let’s Celebrate για την ιστορία της ζωής της βασίλισσας σε 12 κεφάλαια και το φαντασμαγορικό θέαμα Happy and Glorious.

Naomi Campbell

Joan Collins

Διάσημες προσωπικότητες πήραν μέρος στην παρέλαση για να τιμήσουν τις τελευταίες 70 δεκαετίες κουλτούρας, ανάμεσά τους και η Naomi Campbell, η Joan Collins και ο Percy Gibson, η Kate Moss, η Phoebe Dynevor, 300 ποδηλάτες με vintage ποδήλατα των τελευταίων 70 ετών πέρασαν μπροστά από το Παλάτι μαζί με το χρυσό ζευγάρι Laura και Jason Kenny. Πάνω από 200 καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο του Ηνωμένου Βασιλείου, ανάμεσά τους οι David Jason, Harry Redknapp, Sir Cliff Richard, Sandie Shaw, Felicity Kendal, Joe Wicks, Holly Willoughby και Ed Sheeran που συγκίνησαν το πλήθος με το ‘God Save The Queen’.

Phoebe Dynevor
Kate Moss

Μετά την παρέλαση, η βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στο μπαλκόνι του Buckingham Palace για να χαιρετήσει το πλήθος, ενώ δίπλα της στέκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis που τραγούδησαν το 'God Save the Queen' μαζί με τη χορωδία και τους καλλιτέχνες στη σκηνή.

βασίλισσα Ελισάβετ

Διαβάστε Επίσης