"Τον αγαπώ. Δεν του κρατάω κακία" | Η πρώτη συνέντευξη της Amber Heard για τον Johnny Depp μετά την δίκη

Η ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει πως νιώθει μετά τη δικαίωση του πρώην συζύγου της στο δικαστήριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Amber Heard έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη της υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε κάνει ο Johnny Depp ενανίον της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Today και στην δημοσιογράφο Savannah Guthrie για τη σχέση της με τον Depp μιλώντας τόσο για τον ρόλο που έπαιξαν τα social media στην απόφαση των ενόρκων υπέρ του πρώην συζύγου της αλλά και για τα συναισθήματά της για εκείνον.

Διαβάστε Επίσης

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η Heard δήλωσε πως "τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και προσπάθησα το καλύτερο που μπορούσα για να κάνω αυτή τη σπασμένη σχέση να λειτουργήσει" είπε εξηγώντας πως "δεν τα κατάφερα. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα ή κακία για εκείνον. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς ή ίσως να είναι και πολύ εύκολο να το καταλάβει".

"Εάν έχετε ποτέ αγαπήσει, ίσως είναι εύκολο" είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα συναισθήματά της για τον διάσημο ηθοποιό που της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και με τον οποίο βρίσκεται σε διαμάχη τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους αλλά και τον τοξικό γάμο τους.

Στην ερώτηση εάν ο Depp κατάφερε να την γελοιοποιήσει σε παγκόσμια κλίμακα, όπως της είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματά του, η Heard απάντησε πως "ξέρω ότι το υποσχέθηκε. Το κατέθεσα. Δεν είμαι καλό θύμα. Το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθές θύμα. Δεν είμαι το τέλειο θύμα. Αλλά όταν κατέθεσα, ζήτησα από τους ενόρκους να με δουν ως άνθρωπο και να ακούσουν τις λέξεις του, που ήταν μια υπόσχεση ότι θα το κάνει αυτό. Το νιώθω σαν να το έκανε".

"Το άρθρο ήταν μια προσπάθειά μου να δανείσω την φωνή μου σε μια μεγαλύτερη πολιτισμική συζήτηση που είχαμε εκείνη την περίοδο" είπε η ηθοποιός για το άρθρο όπου χαρακτήρισε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας και για το οποίο την μήνυσε ο Depp.

Η Heard τόνισε στη συνέντευξή της ότι έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να μην προσβάλει τη φήμη του Depp στο άρθρο της: "Ήταν σημαντικό για μένα να μην γράψω για εκείνον ή να τον δυσφημίσω. Είχα δικηγόρους, ομάδες δικηγόρων, που είδαν το προσχέδιο" λέει και πλέον προσθέτει πως φοβάται ότι κάθε φορά που θα μιλάει "θα είναι ακόμα μια ευκαιρία για να με σιωπήσουν, αυτό που είναι άλλωστε και μια μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης. Παίρνει τη φωνή σου".

Διαβάστε Επίσης