Πριγκίπισσα Charlene | Οι δύο νέες δημόσιες εμφανίσεις της που μαρτυρούν την πλήρη επιστροφή της στα καθήκοντά της

Η πριγκίπισσα του Μονακό έκλεψε τις εντυπώσεις, δίνοντας το παρών σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στο πλευρό του συζύγου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της που την κράτησε για μήνες μακριά από το Παλάτι και την οικογένειά της, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα, αφού πέρασε για αρκετό καιρό σε μία κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία, προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά και να αναρρώσει πλήρως.

Την περασμένη Πέμπτη, η πριγκίπισσα του Μονακό εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και με την κόρη τους, Gabriella, χωρίς τον δίδυμο αδερφό της, Jacques, στο μπαλκόνι του Παλατιού, με αφορμή την ημέρα της Αγίας Δωρεάς, που πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της Καθολικής Εκκλησίας που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα 60 μέρες μετά το Πάσχα.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr