Πρίγκιπας Κάρολος | Η τρυφερή κίνηση αγάπης προς τον πρίγκιπα Harry

Οι σχέσεις πατέρα - γιου έχουν ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γνώριζαν πως η αποχώρησή τους από το Παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα δεν θα ήταν εύκολη. Επόμενη ήταν λοιπόν η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά την επίσκεψη των Sussexes στην Αγγλία.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, όσα κι αν έχουν γίνει και παρά τη δύσκολη σχέση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έδειξε με μία κίνησή του πως πάντα θα τον αγαπάει.

Ειδικότερα, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα που παραδοσιακά γιορτάζεται στις 19 Ιουνίου, ο πρίγκιπας Κάρολος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media, μοιράστηκε με το κοινό κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα "Ευχόμαστε σε όλους μια ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα". Πιο αναλυτικά, στην πρώτη βλέπουμε τον ίδιο σε νεαρή ηλικία μαζί με τον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε τον Απρίλιο του 2021 από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Στην επόμενη φωτογραφία, απεικονίζονται η σύζυγός του, Καμίλα, μαζί με τον πατέρα της την ημέρα του γάμου τους το 2005, ενώ στην τελευταία βλέπουμε πάλι τον ίδιο μαζί με τους δύο γιους του, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, δεδομένης της τωρινής σχέσης πατέρα και γιου. Όμως, ο πρίγκιπας Κάρολος έδειξε με αυτό τον τρόπο πως πάντα θα θέλει ο μικρός γιος του να είναι στη ζωή του, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς στα social media.

"Υπέροχο να βλέπουμε τον πρίγκιπα Harry. Τον περιελάμβαναν και πάντα θα τον περιλαμβάνουν. Είναι αίμα", έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια, ενώ άλλος επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ως την αγαπημένη του.

Διαβάστε Επίσης