Rupert Murdoch | Ζήτησε διαζύγιο από τη Jerry Hall με ένα μήνυμα στο κινητό

Ο δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του με το διάσημο μοντέλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση ότι ο Rupert Murdoch και η Jerry Hall παίρνουν διαζύγιο, έπεσε σαν βόμβα στους επιχειρηματικούς και στους κοινωνικούς κύκλους του διάσημου ζευγαριού και σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα ούτε το ίδιο το μοντέλο το περίμενε. Η Hall σοκαρίστηκε από την απόφαση του μεγιστάνα να ζητήσει διαζύγιο και σίγουρα δεν περίμενε ότι θα της το έλεγε μέσα από ένα μήνυμα στο κινητό.

Το ζευγάρι μέχρι το φετινό καλοκαίρι φαινόταν πολύ αγαπημένο. Όσοι τους γνώριζαν από κοντά έβλεπαν την αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Murdoch αγόρασε στην σύζυγό του ένα εξοχικό αξίας 228 εκατομμυρίων δολαρίων ως δώρο, όμως η πανδημία είχε ήδη επηρεάσει τη σχέση τους. Φίλος του ζευγαριού είχε αναφέρει στην Telegraph πως "ο γάμος τους ήταν αληθινός και εάν ρωτήσετε οποιονδήποτε που τους έχει δει μαζί θα σας έλεγε ότι η Jerry τον νοιάζεται, κανείς δεν το περίμενε". Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όμως, το ζευγάρι πέρασε πολύ χρόνο μαζί. Ο Murdoch, σύμφωνα με φήμες, άρχισε να παραπονιέται για τη συμπεριφορά της Hall. Δεν του άρεσε που εκείνη κάπνιζε και έπινε, ενώ η Hall έμοιαζε να ζει μια ζωή που δεν της ταίριαζε. Εκείνη ως νεότερη ήθελε να πηγαίνε σε πάρτι και να περνάει καλά ενώ δεν της άρεσε ο ρόλος της ως σύζυγος επιχειρηματία που έπρεπε να τον συνοδεύει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν βρέθηκαν σε εστιατόριο του Λονδίνου για ένα ρομαντικό δείπνο. Πρόσφατα, όμως, στο πάρτι που έκανε ο Murdoch στις 21 Ιουνίου εκείνη δεν πήγε, κάτι που δεν συνήθιζε ποτέ. Δύο μέρες μετά κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, μάλιστα, ο Murdoch που είναι γνωστός για τον αδίστακτο τρόπο με τον οποίο παίρνει αποφάσεις και δρα επαγγελματικά, έστειλε ένα μήνυμα στη σύζυγό του για να της ανακοινώσει ότι θέλει διαζύγιο. "Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι εκείνος την παράτησε" αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Πρόκειται για το τέταρτο διαζύγιο του 91χρονου επιχειρηματία που προηγουμένως είχε παντρευτεί την Wendy Deng, από το 1999 έως το 2013, την δημοσιογράφο Anna Mann από το 1967 έως το 199 και την αεροσυνοδό Patricia Booker από το 1956 έως το 1967.

Διαβάστε Επίσης