Πρώτες Κυρίες | Οι casual εμφανίσεις και η πεζοπορία στις Βαυαρικές Άλπεις στη σύνοδο κορυφής G7

Η σύζυγος του Γερμανού καγκελάριου διοργάνωσε μια μίνι πεζοπορία για τις Πρώτες Κυρίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπουμε τις Πρώτες Κυρίες της Ευρώπης να κάνουν casual εμφανίσεις, ειδικά στα πλαίσια μια σημαντικής περίστασης όπως είναι η σύνοδος κορυφής των G7. Όταν όμως η σύζυγός του Γερμανού καγκελάριου, Olaf Scholz, Britta Ernst, κάλεσε τις Πρώτες Κυρίες σε πεζοπορία, εκείνες δεν μπορούσαν παρά να αφήσουν τις ψηλατάκουνες γόβες τους για τα κομψά αθλητικά τους.

Η Carrie Johnson, η Brigitte Macron, η Ernst, η Amelie Derbaudrenghien, σύντροφος του προέδρου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Charles Michel, αλλά και οι επαγγελματίες σκιέρ Christian Neureuther και Miriam Neureuther περπάτησαν στις ακτές της λήμνης Ferchensee ενώ σε μια άλλη περίσταση έκατσαν για καφέ με διαφορετικά αλλά εξίσου casual σύνολα.

Πρώτες Κυρίες | Οι casual εμφανίσεις και η πεζοπορία στις Βαυαρικές Άλπεις στη σύνοδο κορυφής G7

H Johnson επέλεξε για την άφιξή της ένα oversized λευκό μπλουζάκι και παντελόνι ενώ η Macron ένα γαλάζιο παντελόνι και πουκάμισο, δημιουργώντας μια casual chic εμφάνιση. Όσο για την πεζοπορία, η σύζυγος του Boris Johnson επέλεξε ένα ριγέ μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά ενώ η σύζυγος του Emannuel Macron φόρεσε πουκάμισο, μπλε παντελόνι και λευκά αθλητικά.

G7 Πρώτες Κυρίες

Διαβάστε Επίσης