Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Θα δώσουν κι άλλη συνέντευξη στην Oprah Winfrey;

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συναντήθηκαν με την διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η συνέντευξη που είχε δώσει η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey θα συζητιέται για πολλά χρόνια ακόμα. Οι αποκαλύψεις που είχε κάνει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex για τη βασιλική οικογένεια αλλά και για τον τρόπο που τους είχαν φερθεί στο Παλάτι λίγο πριν τον γάμο του, ήταν ένα πλήγμα στη βρετανική μοναρχία αλλά και στις σχέσεις του Harry με την οικογένειά του.

Ο Harry ετοιμάζεται να γράψει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του όπου αναμένεται να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις για τη ζωή στο Παλάτι αλλά και τα παιδικά του χρόνια, όμως πλέον κυκλοφορούν νέες φήμες ότι θα μπορούσε να δώσει μαζί με την Meghan ακόμα μια συνέντευξη στη διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε την ώρα που επισκεπτόταν την Winfrey στο σπίτι της στο Montecito μαζί με την ηθοποιό Janina Gavankar αλλά και τους σωματοφύλακές τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνάντηση κράτησε για περίπου μία ώρα με πολλούς να εικάζουν ότι μπορεί να μην ήταν μια απλή φιλική συνάντηση αλλά ένα επαγγελματικό ραντεβού για μια νέα συνέντευξη.

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση δημοσιεύτηκαν στη βρετανική MailOnline, η οποία ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό το ζευγάρι να επέλεξε την Oprah για την επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση.  

Διαβάστε Επίσης