Kate Middleton | Η εμφάνιση με κίτρινο φόρεμα στον τελικό γυναικών του Wimbledon

Η δούκισσα του Cambridge βράβευσε τη νικήτρια, Elena Rybakina.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton βρέθηκε στον τελικό γυναικών του Wimbledon για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να βραβεύσει τη νικήτρια, Elena Rybakina, ως patron της βρετανικής ένωσης για το τένις και το κροκέ.

Η δούκισσα του Cambridge εντυπωσίασε φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα που είχε φορέσει και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τον πρίγκιπα William στην Καραιβική. H Kate συνδύασε το maxi φόρεμά της με τα κοντά μανίκια με Gianvito Rossi γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια της Kiki McDonough. Πριν τη βράβευση η Kate φορούσε ένα ζευγάρι cat eye μεγάλα γυαλιά ηλίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα από το royal box του Wimbledon.

Kate Middleton | Η εμφάνιση με κίτρινο φόρεμα στον τελικό γυναικών του Wimbledon

H Kate έχει επιλέξει και στο παρελθόν κίτρινο χρώμα για εμφάνισή της στο Wimbledon. To 2016 είχε εμφανιστεί με ένα κίτρινο Roksanda φόρεμα με colorblock λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς στους οποίους αγωνιζόταν η Serena Williams.

Η δούκισσα θα παραβρεθεί μαζί με τον πρίγκιπα William και στους τελικούς αντρών της διοργάνωσης ενώ είχε παρακολουθήσει μαζί με τον σύζυγό της αλλά και τους γονείς της, Carole και Michael Middleton, και τους προημιτελικούς αγώνες.

H εμφάνιση της Kate Middleton

Kate Middleton

Διαβάστε Επίσης