H Martha Stewart δήλωσε ότι περιμένει "να πεθάνουν οι φίλες της" για να βγει ραντεβού με τους συζύγους τους

Η 80χρονη επιχειρηματίας εξήγησε με αστείο τρόπο πως είναι να βγαίνεις ραντεβού στην ηλικία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Martha Stewart βρέθηκε στο podcast της Chelsea Handler ‘Dear Chelsea’ όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως είναι να βγαίνεις ραντεβού στην ηλικία της. Η 80χρονη Αμερικανίδα εξήγησε πως της αρέσουν κάποιοι άντροι αλλά είναι παντρεμένοι.

"Μου άρεσαν δύο άντρες πολύ τον τελευταίο μήνα, κάτι που είναι καλό για μένα" είπε η Stewart, εξηγώντας πως "φαίνεται όμως πως ένας από αυτούς είναι παντρεμένος με τη μητέρα κάποιων φίλων μου. Είναι τόσο γοητευτικός".

Η Handler τότε της είπε "δεν μπορείς να διαλύσεις ένα σπίτι" με την επιχειρηματία να απαντάει ότι δεν θα το έκανε ποτέ ενώ ποτέ στη ζωή της δεν υπήρξε ερωμένη και τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. "Είχα την ευκαιρία να το κάνω αλλά δεν πήρα στον λαιμό μου κανένα", είπε η Stewart τονίζοντας πως "έτσι γνωρίζω άντρες. Είναι όλοι παντρεμένοι με φίλες μου ή κάτι τέτοιο".

Η Handler της απάντησε πως "υπάρχουν κάποιες ηλικίες στις οποίες είναι μια πρόκληση γιατί πιστεύεις ότι η σχέση τους μπορεί να είναι κάτι προσωρινό" ενώ η Stewart απάντησε γελώντας "ή μπορεί και να πεθάνουν. Πάντα σκέφτομαι ‘δεν μπορεί αυτό το άτομο απλά να πεθάνει;’".

Στην ερώτηση της Handler, αν εννοεί τη σύζυγο, η Stewart απάντησε: "Ναι, αλλά όχι με επώδυνο τρόπο. Απλά να πεθάνουν. Αλλά δεν έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα". Η επιχειρηματίας σοβαρεύοντας λίγο αργότερα τη συζήτηση παραδέχτηκε ότι η τελευταόα της σχέση τέλειεωσε πριν λίγο καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να βγαίνει ραντεβού στο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης