Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Edoardo Mapelli Mozzi | Εμφανίστηκαν στο Wimbledon με ασορτί καπέλα

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο σύζυγός της παρακολούθησαν λίγο πριν την επέτειο του γάμου τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, βρέθηκαν στις εξέδρες του Wimbledon για να παρακολουθήσουν από κοντά το αγαπημένο πρωτάθλημα τένις της βασιλικής οικογένειας.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και ο σύζυγός της φόρεσαν ασορτί καπέλα στα πράσινα και μοβ χρώματα της βρετανικής ένωσης τένις και παρακολούθησαν τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Η πριγκίπισσα επέλεξε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα του brand 'The Vampire's Wife' για την περίσταση ενώ ο Mozzi φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Edoardo Mapelli Mozzi | Εμφανίστηκαν στο Wimbledon με ασορτί καπέλα

Μαζί τους στην εξέδρα ήταν και η πριγκίπισσα Michael του Kent που είναι παντρεμένη με τον ξάδελφο της βασίλισσας. Η Βεατρίκη και ο Edoardo πηγαίνουν συχνά στο Wimbledon όπως άλλωστε και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William.

Πέρυσι είχαν παρακολουθήσει το πρωτάθλημα λίγο πριν καλωσορίσουν την κόρη τους, Sienna, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βεατρίκη είχε κάνει τότε μια εμφάνιση με ένα polka dot φόρεμα που έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου του. Η Βεατρίκη και ο Edoardo είχαν παντρευτεί στις 17 Ιουλίου το 2020 ενώ είχαν αναβάλει τον γάμο τους που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας.

Διαβάστε Επίσης