Η Kate Middleton είναι μια κουλ μαμά - Τα ΣΚ στο πάρκο τραμπολίνο με τα παιδιά της

Η δούκισσα του Cambridge φέρεται ως μία φυσιολογική μαμά μέσα και έξω από το Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όνειρό της ήταν να κάνει οικογένεια και να μετακομίσει στην εξοχή προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της με αγάπη και ηρεμία. Αν και η μοίρα της είχε άλλα σχέδια για την ίδια, η Kate Middleton προσπαθεί όσο μπορεί να χαρίσει μία φυσιολογική καθημερινότητα στα παιδιά της, παρά το γεγονός πως ανήκουν στη διασημότερη οικογένεια της Αγγλίας.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η Kate Middleton ένα από τα προηγούμενα ΣΚ εθεάθη με τα παιδιά της σε ένα πάρκο στο Λονδίνο όπου έχει τραμπολίνο, κάνοντας ό,τι ακριβώς και οι άλλοι γονείς. 

"Η Kate παίρνει τα παιδιά της στο πάρκο με το τραμπολίνο συχνά και εναρμονίζεται με τις άλλες μαμάδες. Πήγε πριν από κάποια Σάββατα μαζί με τον George και τον Louis και έβγαλε τα παπούτσια της όπως όλοι οι άλλοι και περπατούσε στις άκρες των τραμπολίνο, ακολουθώντας τους γιους της. Ήταν μία πολύ προσγειωμένη, μαμαδίστικη στιγμή, πολύ τρυφερή", δήλωσε πηγή.

Τον τελευταίο καιρό η οικογένεια των Cambridges προσπαθεί να δείξει μια πιο ανθρώπινη πλευρά στο κοινό, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όπου η Kate Middleton φωτογραφήθηκε να δίνει ένα φιλί στον σύζυγό της, πρίγκιπα William ύστερα από τη λήξη ενός αγώνα πόλο, όπου ο δούκας του Cambridge είχε λάβει μέρος.

Αν και δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που απαγορεύει τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge να είναι πιο συγκρατημένοι, το ζευγάρι έχει διατηρήσει αυτό το μοτίβο, ακολουθώντας το παράδειγμα της βασίλισσας Ελισάβετ. "Είναι στην κρίση του κάθε βασιλικού μέλους ή ζευγαριού το πόσο στοργικοί θα είναι. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο που να τους λέει πως δεν μπορούν να αγκαλιάζονται ή να φιλιούνται ή να ακουμπάει ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο με κανόνες. Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι υπεύθυνο να καταλάβει τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο και πότε", δήλωσε η Myka Meier, ιδρύτρια και διευθύντρια του Beaumont Etiquette, που ασχολείται με το εθιμοτυπικό και τους τύπους.

Διαβάστε Επίσης