Καμίλα Πάρκερ | Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 75α γενέθλιά της

Η ξεχωριστή φωτογραφία της δούκισσας της Κορνουάλης που μοιράστηκε η Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της και πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγραψαν στα social media: "Ευχόμαστε στη δούκισσα της Κορνουάλης χαρούμενα 75α γενέθλια”. Μαζί με τις ευχές, το ζευγάρι μοιράστηκε και μια ξεχωριστή φωτογραφία της Καμίλα από τη φωτογράφιση που είχε επιμεληθεί η δούκισσα του Cambridge για το περιοδικό Country Life.

Η φωτογραφία που τράβηξε η Kate δείχνει την Καμίλα στους κήπους του σπιτιού της στο Wiltshire να ποζάρει ανάμεσα σε λουλούδια φορώντας ένα floral φόρεμα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την σύζυγο του γιου της, πρίγκιπα Καρόλου, με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στα socia media. "Εύχομαι στην δούκισσα της Κορνουάλης χαρούμενα γενέθλια” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει την Καμίλα να ποζάρει σε μια κόκκινη άμαξα κρατώντας τη σκυλίτσα της, Beth.

Η Πάρκερ με τη σειρά της έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν στα γενέθλιά της, γράφοντας: "Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματά σας και τις θερμές ευχές σας”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δούκισσα πέρασε τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα μικρό οικογενειακό δείπνο στο Hihgrove. Πρόσφατα είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πόσο απολαμβάνει τον ρόλο της ως γιαγιά, λέγοντας για τα πέντε εγγόνια που έχει από τα παιδιά της, Tom και Laura: "Το ωραίο του να είσαι γιαγιά είναι ότι μπορείς να τα κακομαθαίνεις και να τους δίνεις αυτά που οι γονείς τους απαγορεύουν. Τα κορίτσια έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με ρούχα και μακιγιάζ και είναι κάπως τρομακτικό όταν τις βλέπεις με τρυπημένα αυτιά και πολύ μακιγιάζ".

Διαβάστε Επίσης