Bruce Springsteen -Patti Scialfa | Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι και μοιράστηκαν φωτογραφίες του στο Instagram

Ο διάσημος μουσικός και η τραγουδίστρια σύζυγός του έγιναν παππούς και γιαγιά για πρώτη φορά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Sam Springsteen, γιος του Bruce Sprimngsteen και της Patty Scialfa, απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του κάνοντας έτσι για πρώτη φορά και τον διάσημο μουσικό παππού.

Ο Sam που είναι ο μικρότερος από τα αδέλφια του και η σύντροδός του απέκτησαν κοριτσάκι, την Lily Harper Springsteen, και οι διάσημοι παππούδες του μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες της στο Instagram. Η Scialfa που τραγουδάει και παίζει κιθάρα στην E Street Band μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της, στην πρώτη φαίνονται οι νέοι γονείς με το μωρό στο καροτσάκι και στη δεύτερη φαίνεται η Lily Harper να κοιτάζει την κάμερα. 

Bruce Springsteen -Patti Scialfa | Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι και μοιράστηκαν φωτογραφίες του στο Instagram

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που έσπευσαν να τους συγχαρούν για την εγγονή τους, ανάμεσα στους οποίους το μοντέλο Christie Turlington, η Jill Vedder, σύζυγος του Eddie Vedder, και ο Tom Morello, κιθαρίστας των Rage Against The Machine.

Bruce Springsteen

Ο 28χρονος Sam είναι πυροσβέστης και έχει υπηρετήσει σε πολλές μονάδες στην Αμερική ενώ δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για την προσωπική του ζωή. Ο διάσημος πατέρας του,εξάλλου, έχει κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως έχοντας πουλήσει πάνω από 135 εκατομμύρια άλμπουμ.


 

Διαβάστε Επίσης