X

Πρίγκιπας Harry | Τα σημάδια που αποκάλυψαν ότι ένιωθε άβολα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα Ηνωμένα Έθνη

Η στιγμή που μίλησε για την πριγκίπισσα Diana ήταν η μόνη που έδειχνε χαλαρός.

Πολλά έχουν γραφτεί για την ομιλία του πρίγκιπα Harry στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Nelson Mandela. Ο δούκας του Sussex μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, ταξίζεψαν στη Νέα Υόρκη για να παραβρεθούν στη συνέλευση με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την παρουσία ενός πρώην μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στον ΟΗΕ κι άλλους να παρατηρούν πόσα άβολα ένιωθε σε αυτό το πλαίσιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Harry έδειχνε μέσα από τη γλώσσα του σώματος ότι είχε άγχος, με την ειδικό Darren Stanton να δηλώνει στο PureWow πως "ο πρίγκιπας Harry έδειξε σημάδια δυσφορίας επειδή ένιωθε άβολα στη σκηνή και φορτισμένος από την κατάσταση. Όσο μιλούσε δάγκωνε τα χείλη του, μια κίνηση που κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα όταν έχουμε άγχος, και ακουμπούσε με νευρικότητα το κουμπί του σακακιού του".

Η μόνη στιγμή που έδειξε ότι δεν ένιωθε άγχος ήταν όταν ξεκίνησε να μιλάει για την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana: "Ήταν μια διαφορετική εκδοχή του πρίγκιπα Harry" είπε η ειδικός εξηγώντας πως "για παράδειγμα στα Invictus Games ο Harry δεν θα μπορούσε να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είδαμε, όμως, τον πρίγκιπα να νιώθει πολύ άνετα όσο μιλούσε για την πριγκίπισσα Diana".

"Ενώ η πριγκίπισσα Diana έφυγε από τη ζωή πριν πολλά χρόνια, είναι κατανοητό ότι ακόμα επηρεάζει τον Harry μέχρι σήμερα και είδαμε μια μεγάλη συναισθηματική αλλαγή. Έγινε λιγότερο νευρικός όσο μιλούσε" είπε εξηγώντας ότι χαμογέλασε όταν θυμήθηκε τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της Diana.

Διαβάστε Επίσης