Πρίγκιπας Harry | Η ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη και ο λόγος που συζητήθηκε η παρουσία της Meghan Markle

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ για τη Διεθνή Ημέρα Νέλσον Μαντέλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με αφορμή την ομιλία που έδωσε ο δούκας του Sussex για τη Διεθνή Ημέρα Νέλσον Μαντέλα.

Ο 37χρονος Harry έφτασε στα Ηνωμένα Έθνη κρατώντας το χέρι της Meghan και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε τόσο για την απόφαση κατά των αμβλώσεων στην Αμερική "που είναι παγκόσμια επίθεση στην ελευθερία και τη δημοκρατία” αλλά και για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τη σχέση που είχε με τον Νέλσον Μαντέλα.

Αναφερόμενος σε μια φωτογραφία της Diana με τον Μαντέλα από το 1997 είπε πως "όταν κοίταξα τη φωτογραφία αμέσως είδα τη χαρά στο πρόσωπο της μητέρας μου. Η απόλυτη χαρά του να είσαι με μια άλλη ψυχή που είναι τόσο πιστή στην υπηρεσία της ανθρωπότητας”.

Ο Harry είπε στη συνέχεια ότι η δούκισσα του Sussex είναι "η αδελφή ψυχή του” με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την παρουσία της Meghan- η οποία βρέθηκε απλά εκεί για να συνοδεύσει τον σύζυγό της- όσο και του Harry στον ΟΗΕ. Δημοσιεύματα αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ο Harry μίλησε στη Γενική συνέλευση και πως ενώ αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά ζητήματα, παραμένει ένας Βρετανός πρίγκιπας που μιλάει για τα συνταγματικά δικαιώματα αλλά και την κλιματική αλλαγή ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ιδιωτικά αεροπλάνα.

Διαβάστε Επίσης