Πρίγκιπας George | To νέο πορτρέτο για τα 9α γενέθλιά του

Η Kate Middleton τράβηξε τη γενέθλια φωτογραφία του γιου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George γιορτάζει στις 22 Ιουλίου τα 9α γενέθλιά του και οι γονείς τους τίμησαν την ξεχωριστή μέρα με ένα νέο του πορτρέτο.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στα social media μια νέα φωτογραφία του πρωτότοκου γιου τους που τράβηξε η ίδια η δούκισσα του Cambridge.

Στη φωτογραφία, ο George χαμογελάει στην κάμερα ενώ φοράει ένα γαλάζιο μπλουζάκι κατά τη διάρκεια των διακοπών του με την οικογένειά του στην Αγγλία. Το ποτρέτο δείχνει τον 9χρονο royal να έχει μεγαλώσει και να μοιάζει πολύ στον πατέρα του.

Η Middleton φαίνεται ότι πλέον εκτός από δούκισσα του Cambridge έχει αναλάβει και πολλές από τις φωτογραφίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας. Εκτός από τα παιδιά της και τον σύζυγό της, επιμελήθηκε και τη φωτογράφιση της Καμίλα Πάρκερ για τα 75α γενέθλιά της.

Όπως είχε πεί η δούκισσα της Κορνουάλης, η Kate έχει ταλέντο στη φωτογραφία: "Τράβηξε πολύ καλές φωτογραφίες και το κάνει με φυσικό τρόπο. Περάσαμε πολύ ωραία στη φωτογράφιση. Ήταν χαλαρά και με το στιλ της δούκισσας του Cambridge. Ήρθε με την κάμερά της και είναι εξαιρετικά καλή φωτογράφος".

Διαβάστε Επίσης